2015 m. sausio 16 d., penktadienis

Kolekcija "Dinamiškas"

Na ir staigmenų daug mums šiandien įkėlė kūrėjai. Viena iš jų, kaip jau minėjo Luna, parduotuvės „Dinamiškas“ asortimento papildymas.



Galbūt bus susidomėjusių sužadėtinių nauja drabužių kolekcija, todėl įkeliu visus naujus drabužius.

Kai planuose buvo paskelbta apie sužadėtinių sporto prekių parduotuvę, maniau, kad bus blogesnis vaizdas. Na, žinot, visokie kedai, trys paloskės, lengiūcai ir siemkių pakeliai..labai atsiprašau už žargonus. Bet, kaip matot, gavome visai ką kitą, nei aš piešiau sau mintyse. Ir gerai.  Drabužiai visumoj man visai patinka.

Jei sulygintume vaikinų naujus drabužius ir panelių kolekcijos „Žiemos sporto šakos“ drabužius, galima sakyti, kad kainos bene analogiškos. Tik, štai, drabužių pasiūla pas vaikinus geresnė. Drabužiai ne tokie ryškūs, ne tokie spalvoti ir labiau pritaikomi kasdieniams deriniams, nei panelių drabužiai. Žinoma, tai priklauso nuo kiekvienos skonio, stiliaus, bet daugelis žaidėjų, manau, sutiktų su manimi.

Ech... jeigu tik leistų atimti kai kuriuos drabužius iš sužadėtinio! Neatsisakyčiau pasisavinti iš vyruko drabužinės kaukolinės bei Vendetos skarelių, taip pat striukės už 6344 dolerius, kuri yra „pagaminta“ netgi chaki spalvos, o tai reiškia kamufliažinį raštą. Nerealu. Šiandien mūsų vyrai pagaliau turi progą džiūgauti, nes  parduotuvėje atsirado nors vienas grynai vyriškumą pabrėžiantis drabužis, ne vien tik kalnai rožinių marškinėlių/marškinių bei diržų su iš tolo šviečiančiomis „Lady“ sagtimis.

Nežinau kaip jus, bet mane varo į depresiją sužadėtinių parduotuvės. Nuo sužadėtinio „įsigijimo“ iki šiol naudoju vienus ir tuos pačius kelis drabužius, nors esu supirkusi beveik viską iš sužadėtinio parduotuvių. Tačiau dabar drąsiai galiu sakyti, kad sužadėtinio drabužinę papildys dar keli naudojami drabužiai, dėl ko labai džiaugiuosi.


Ir galiausiai, norėčiau visoms palinkėti, dar neturinčioms sužadėtinių, kuo greičiau juos susimedžiotų, kad po kurio laiko galėtumėme visos kartu džiaugtis naujomis vyrukų kolekcijomis. Tikiuosi, kad tai pirma ir ne paskutinė sužadėtinių drabužių kolekcija :) 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.