2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Akcija: "Niujorko mados savaitė"

Labą vakarą,

turbūt jau daugelis internetinėse bei forumo platybėse jau spėjote iš arčiau susipažinti su šios akcijos prizais, tačiau... Tačiau štai ir mudvi su Liamba skubame palikti šį tą apie tai MA istorijai :) 

Kūrėjams, matyt, pritrūko pelno, jog nusprendė vienai akcijai dar nė nepasiekus įdomiausio taško - surinktų dovanų išpakavimo Valentino proga, jog ėmėsi naujos akcijos. "Niujorko mados savaitė" - tai pačio seniausio tipo akcija, kai kas dien galime atidaryti po vieną dovaną ir taip gauti vienos aprangos detales bei kokius nors šūdukus, kurių ieškant renki taškus kitai aprangai ir didžiajam prizui gauti... Sudėtingai skamba, tačiau kaip minėjau, tokios akcijos buvo pačios pirmosios "Superpanelėje", tad tikrai nieko nebegąsdina ir nestebina. 

Šįkart atidarinėdamos dovaną, galime surinkti šią penkių spalvų aprangą:


Nežinau kaip jūs, tačiau man šios suknios didelio džiugaus susijaudinimo nekelia... Tiesa, ne kartą esu susidūrusi su problema, kai labai noriu rankinės kairiojoje rankoje, o kaip nėra tinkamos, taip nėra, o rinktis galiu iš kokių 5 modelių, tačiau... Na, tas karantis knutas tikrai kiek hipiškas ir galėtų būti visai nieko, tačiau iki galo nesužavi. Tad... ramiai atidarinėsiu dėželes visą savaitę ir neraukysiu nosies, net gavusi tą rūžavą bjaurastį... Vis tiek stebuklų iš tokios suknios nesukursi... nebent pati esi stebuklingai gabi MA aprangų kūrėja ;) 

"Didžioji" apranga iš arčiau atrodo tip:
Suknelės raštas iš tiesų įdomus, tačiau tai viskas ką gero galiu pasakyti... Kaip ir nieko blogo, tačiau nepasitenkinimo priežastis ta pati - nuobodu... Jokios laisvės kūrybiškumui. O dar turint omenyje, jog tai vienintelis suknelės spalvinis variantas... darosi dar nuobodžiau. Be to tokio masyvumo auskarai labai retai atrodo gerai. O dar rečiau panelės atsispiria pagundai prie masyvių auskarų užsidėti ir kokį kaklo papuošalą. Bet kokį... o bet koks kaklo papuošalas prie tokių auskarų kuria chaosą. Visoms stiliaus taisyklėms yra išimtys, tačiau ne kiekviena sugeba būti tomis išimtimis, tad tokie aksesuarai žaidime visada pavojingi... 

Pagrindinis šios savaitės prizas - šukuosena ir antakiai. Be abejo, administracijos perspėjimas, jog nauji veido bruožais ne visada dėrės su senaisiais tiesiog žavingas... tikrai. Kyla panašus pyktis, kaip sužinojus apie SP "panaikinimą-žlugdymą". Tačiau štai kas mums siūloma šiuo kartu:


Nežinau kaip jūs, tačiau esu tikra, jog aš po poros savaičių nebegalėsiu atskirti, kuri šukuosena buvo "50 pilkų atspalvių" žaidime, o kuri šiame... Skirtumai yra, tačiau jie tikrai nepakankamai žymūs tokiai išsiblaškėlei kaip Luna, o bet kuris vaikinas vapšie jokio skirtumo nepastebėtų. Tad verdiktas vėl tas pats - nieko įdomaus. 

Būtų nesąžininga nepaminėti, jog nors šiai aprangai surinkti turime vos savaitę, o tai reiškia, jog šansai tai padaryti be safyrų yra mažių mažiausiai -23, jei kiekvieną dieną nemokamu traukimu gautume po fotoaparatą, tačiau vis dėlto jų surinkti reikia kiek mažiau nei įprastai tokių akcijų metu... Nors kai skaičiuoji procentaliai vis tiek šūdas. Paprastai su tuo vienu nemokamu dovanos atidarymu per dieną sugebėdavau gauti bent 2-3 daiktus iš pagrindinės aprangos, dabar kažin ar pasieksiu antrą "lygį".... ir man vėl kyla pyktis! Na, ir gerai... 

Galų gale forume panelė Magiska paskelbė nuotrauką su visais veido bruožais, kuriuos bus galima laimėti šių žaidimų metu. Nosytė iš tiesų visai daili, tačiau panašu, jog ji tikrai nederės su jokiais kitais žaidime turimais bruožais (už kuriuos mokėjome didžiules sumas tikrai ne tam, kad kada nors žaidime pradėtų daugintis veido bruožai staiga su niekuo nebedarantys...). Lūpos sudėtos taip tarsi panelės burna būtų pilna vandens, arba ten būtų koks per didelis jai daiktas, arba tarsi ji bandytų sutramdyti žiovulį... be to, smakras atrodo kiek labiau išsišovęs į priekį nei paprastai. Akys kiek pavargusios, mieguistos, tačiau man visai gražios... 

Gerai, ką tik iš Liambos gavau pa'photoshop'intą paveikslėlį, kuriame Lunai uždėtas šis veidelis bei šukuosena... atrodo kraupių kraupiausiai! Net baisu vėl įsijungti tą daiktą :D

Manau, jau supratote, jog Luna visai nėra sužavėta šio žaidimo prizais, ar juo labiau žaidimo taisyklėmis, tad... laukiu kuo daugiausiai "sutinku" šio įrašo reakcijose. Nors galbūt Liamba viską perskaičiusi pridės visiškai priešingą nuomonę apie visą šį reikalą. Be to, dar kartą pagirkime ją už detektyvo darbą išieškant pilnio vaizdo aprangų paveiksliukus bei veido bruožus :)) 

Gero vakaro, mielosios. Tikiuosi penktadienis ir Marymar vakarėlis rytoj bus kuo maloniausi ;)


P.S. Liamba ir Luna naujaisiais veidais. Panašu, kad makiažas taip pat nelabai padeda...

Liamba
Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.