2015 m. vasario 2 d., pirmadienis

Derinių top5, sausio 23 - vasario 1 d.

Prabėgusios savaitės proga, su jumis vėl sveikinasi Lunos rubrika "Derinių top5". 
Kuo giliau į mišką, tuo dažniau pastebiu, jog mano atrenkami, išrenkami ir tiesiog už akies kliūnantys deriniai yra gana tematiški ir vienodi. Turbūt pačios lankydamos viena kitų profilius pradėjote žaisti žaidimą "Ar šis derinys Lunos skonio"... Pfe. Imu jaustis labai nuspėjama ir nesąžininga panelių, kurių stiliaus ir mados pojūčio supratimas skiriasi nuo manojo, atžvilgiu. Turiu planą šiai padėčiai pataisyti, tačiau kol kas kviečiu apžvelgti ką atrinkau jums šią savaitę. 

O pastaroji iš tiesų buvo labai mėtanti ir vėtanti. Pažymėta mėlynės po akimi ir daug blogos nuotaikos, tad derinių šiam kartui kiek mažiau nei jau tapo įprasta. 

Atleiskite, už šį mano buvimo žmogumi prasiveržimą.
Tai kartosis :P :)


Žaidime ir toliau karaliaujant įvairaus plauko elfėms ir kitoms Hobito draugužėms, šis Doledos derinys jų jūroje išsiskyrė.

Labiausiai man čia patiko du dalykai.

1) kaip ginkluotė sukuria iliuziją, jog vis suknelė iš tiesų yra įspūdingi tinkliniai šarvai. Turbūt esate tokius mačiusios bent viename muziejuje, ar filme (galų gale). Nors pripažinkime, jog Snieguolės eroje, kai atsirado ši suknelė, mintis apie šarvus nebuvo nė kartą šovusi. Žavu! Jaučiuosi apmulkinta ir dėl to patenkinta ^^

2) tas daiktas ant galvos. Visa įspūdinga trijų galvos dangalų kombinacija. Itin džiugu tai, jog Doledai ne tik pavyko išlaikyti karališką prabangą ir ją pademonstruoti karūna bei brangakmeniu, bet ir nenušlati kilmingųjų ausyčių :) Labai tuo džiaugiamės ;)

Nesu tikra, ar šis ...Evitos... derinys nebuvo kurtas džinsinėms Vivės sužadėtuvėms. Tačiau faktas, kad prie jo šviečia pirmadienio data. Savaime suprantama, šiame derinyje mane visų pirma sužavėjo ilgasis, languotasis, poetiškasis švarkas ir Maiklo Džeksono skrybėlė. Jergau, tas vyrukas taip persmelkęs pop kultūrą, jog sulietuvinta jo pavardė neskamba kaip kokių nors vaistų pavadinimas ^^ Žavu.
Šį popsinį prieskonį taip pat puikiai papildo įvairūs, visur išlendantys blizgučiai. Tirkai tetrūksta tik sidabru spindinčios pirštinės ;)

Taip pat man velniškai patinka šį šukuosena. Dar nuoširdžiau išsireiškus – aš velniškai pavydžiu šios šukuosenos ^^ ji nuostabi. Tokia elegantiška ir kūrybiškai vėjavaikiška vienu metu, jog net nebesupranti kas yra kas :)




Priešingai prieš tai buvsiems savotišką rimtį išlaikusiems deriniams, šis Kristale kūrinys trykšta laisve nuo aukštakulnių, varžančių ir kur nors griaužiančių suknelių bei visų kitų sužadėtuvėmis perpildyto savaitgalio blogybių. Rūbeliai spalvoti, švelnūs, minkšti, šilti. Taip ir norisi visą Kristalę tiesiog apsikabinti kaip kokį pliušinį meškiuką ir tiesiog užmyluoti :)
Nors tiesą sakant... tas diržas, suraukti antakiukiai ir nuo pasaulio atribojančios ausinės kuria ir kiek priešingą nuotaiką. Nuotaiką, kurią kasdienybėje dažna vadiname „atšok nuo manęs, višta/gaidy“. Iš tiesų juk laisvė žengia ir su tuo – noru pabūti savimi, su savimi, atsiribojus nuo visko.

Ir tai taip pat žavu.



Spėju tai Lasmijos gatvės stiliaus derinys ir teoriškai turėčiau nuo jų atsiriboti, kadangi savaitgalio tema su Kristale turi savo rubriką. Tačiau ką jau dabar darysi... nemėgstu back mygtuko.
Mano kuklia nuomone šis derinys tikra odė nepelnytai per dažnai pamirštamiems ponams marškiniams. Languoti vyriški marškiniai (žinoma, tinkamai sukirpti, kad pabrėžtų moterišką grakštumą) atraitotomis rankovėmis puikiausias rūbas keliaujant įvesti tvarką, ar šiaip užkariauti pasaulį ^^ Jie man vis asocijuojasi su pasitikėjimu savimi, ryžtingumu, veiklumu bei kitomis nuotykių ieškotojos savybėmis, todėl tokius derinius matyti visada labai smagu. O dar su Scorpions maike viename derinyje! O dar juoda–ruda spalvinėje gamoje! O dar taip šauniai atraičius ir kelnes bei įsispyrus į tokius galingus kerzus.

Belieka užtraukti: Yeah, I was rised on rock! My mama said I had a devil to scratch my soul


Šis derinys turbūt sužavėjo tuo, jog elfų daiktus ir šukuoseną adaptavo kitam vaidmeniui - laukinukei amazonei. Puikiai panaudota plaukų juosta su plunksna, kuri (kaip bebūtų keista) visada geriau atrodo, kai plunksna užslėpta. Labai patinka kaip sulipdytas į vieną visas drabužis. Net nelabai suprantu, ar tie įkypai per pilvą einantys dryžiai maudymosi kostiumėlis, ar dar koks nežinomas man daiktas. Tokios mįslės visada labai nustebina, kadangi juk Luna apsimeta didžia MA žinove :) 

Apibendrinus, matome neperkrautą daiktais, tačiau pilną energijos ir šokio tokio vandalizmo derinį, kurį finale taip pat galime pavadinti tiesiog žaviu! :) 





deco
Kristale
Latti-Viva



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.