2015 m. kovo 31 d., antradienis

Sužadėtinių kolekcija "Pavasario kolekcija"

Pasirodžius mergaitiškai pavasario kolekcijai, kai kas nerimavo, jog kūrėjai pamiršo žadėtą vyrišką. Tačiau Forbių pokalbių kambaryje nutarėme, kad geriau pirmiau susipirkti visus grožius sau, o jau po to ramia širdimi taškyti dolerius vaikino pavasariniam garderobui. Pagal šį scenarijų viskas ir įvyko. 

Nuo šiandien susižadėjusios panelės turi galimybę atnaujinti vis spėjantį įgrysti vaikino garderobą. 

Pasitvirtino vis trys, su vyriškomis kolekcijomis susiję dalykėliai:

1) vyriška kolekcija visada gerokai kuklesnė rūbų skaičiumi;

2) vyriška kolekcija visada gerokai brangesnė;
3) vyriškoje kolekcijoje visada bus kas nors, ką norėtum uždėti savo panelei :D

O taip pat dar pridėčiau - pavasario kolekcijos visada nerealios ^^ 

Šios kolekcijos nerealumas glūdi įdomiuose, ekspresyviuose sprendimuose bei dizainuose. Visų pirma į akis krenta huskis ir riedlentė. Labai puikūs, charakterio suteikiantys atributai. Huskis priduoda rūpestingo bei žaismingo būdo pojūtį, riedlentė - sportiško, nebijančio iššūkių. Tokių individualizuojančių detalių mūsų būsimiems vyrams kartais gerokai stinga...

Įdomiai žiūrisi ant pečių užmestas švarkas (6 sf.), perrištas megztinis taip pat, tačiau jo spalvos kažkokios bjaurios (man)... Tas blizgantis daiktas ant peties, taip pat šaunus sprendimas, tačiau tie blizgučiai įtartini man... Kažkaip nevalyvai apie Kuleną pagalvoju, nors ir ne oda blizga. 

Keistas dalykas vaikinų kolekcijose yra kelnės. Arba aš kažko nesuprantu, arba visos jos vienodos. Nežinau, gal kai kaitalioji ir tiesiogiai matai, kaip jos keičiasi, ir pastebi skirtumą, o parduotuvėje man atrodo, kad jau turiu šimtus tokių kelnių (7 sf.)... 

Kolekcijoje dvi maikės. Abi labai tikrovišku, gyvu apipaišimu ir tai labai šaunu, nors tas hipsteris ne Lunos skonio, tačiau vis tiek smagu, kad judama tokio tikroviškumo linkme. 

Khem... Marškiniai + švarkas už 23 sm. ... Pavojinga su tokiais savo mielą išleisti vieną į gatvę... Suvalgys jį , bet kuri tokį seksių pamačiusi :)) Tuo tarpu tie šortai už 21 sm. (taip ten tokie šortai) bei pasipūtusio turtuolio švarkas už 6144 dol. šiek tiek neigiamo seksualumo demonstravimo pavyzdžiai (vėlgi tik man), tad smagu, kad išlaikyta pusiausvyra tarp įvairių stilių :) 

Visumoje, labai gaila, kad ši kolekcija laikina ir ne visos turės galimybę įsigyti bent kelis iš šių šaunių daiktų. Jau geriau žiemos sportų kolekcija galėjo būti laikina, o šita nuolatinė.

Ech. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.