2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Žaidimas "Moters diena"

Dar nesibaigus "Mados savaitės" žaidimams mus pasitinka Moters dienai skirta akcija. Šįkart tai spėliojimo žaidimas, kai reikia atspėti tris iš devynių langelių su paslėptu drabužėliu. Surinkus visus rūbus gaunama šukuosenų, o mums šukuosenų juk nebūna per daug, ar ne? :) 

Taigi, skubame pasidalinti forumo moderatorės KašmyroMafijos pateiktomis aprangų ir šukuosenų nuotraukomis :) Vis stebiuosi, kaip greitai su jomis apsisukome. Padėkokime Liambai už jų atradimą ir žiūrim ką turim ^^

Pirma apranga ir šukuosena:





Pirmoje aprangoje mane itin žavi sijonas. Nemanau, kad jis dera su ta blizgančia palaidine ar aksesuarais, tačiau šiaip labai patinka. Lunai apskritai dažnai ilgu ilgų sijonų, tad šiai simpatijai sukelti vien to užtektų :) 

Šukuosenai daug komentarų neturiu - nesu trumpų plaukų gerbėja, tad skubėkime prie antros aprangos :)










Antra apranga ir šukuosena:


Kaip plazdančiai lengva, švelnu ir elegantiška. 
Apranga tikrai kažkas tokio, ko gali seniai ilgėtis, tačiau to pats nė nežinoti :) 

Gaila per daug rausvos spalvos. 

Tačiau šios šukuosenos ir ypatingai šalio pakeliui link jos, tikrai sieksiu. Ši šukuosena jau primena kažin ką iš to ką esame turėję, tačiau vis tiek... Lunai ji šios akcijos favoritė. Be to, labai dailiai atrodo spalvų perėjimas nuo šaknų link galiukų. Nors ant baltų plaukų tokie perėjimai visada atrodo prastai, tačiau gal šįkart Luna bus ir šiuo klausimu maloniai nustebinta ^^








Trečia apranga, šukuosena ir sruoga:

Nelabai suprantu ar tie daikčiukai ant pečių palaidinės dalis, tačiau jei taip tai man labai patinka :) 
Taip pat nežinau ar čia palaidinė ir sijonas, ar suknelė, tačiau ji man bet kuriuo atveju labai patinka :) 
Na, žinote... pūstas sijonas ^^ ir šiaip balta visada atrodo taip šventiškai, tai kažkaip vis traukia akį. 

O šukuosena... nežinau. Iš 10 balų vertinčiau kokiais 6 su polinkiu į 5. Labiausiai, matyt, kliūva tas toks papūtimas šaknų... toks nenatūralus. O sruogą taip ir norisi atmesti nuo veido, kad matytum kur ir su kuo esi ar į kokią sieną tuoj atsitrenksi. Dar drįstu spėti, kad su kitomis šukuosenomis ji taip pat nelabai dera. Tad ne... nemanau, kad labai stengsiuosi pereiti šią lentelę. 

Ketvirta apranga ir šukuosena:
Jau rašiau mūsų Dak0tai, kad ši apranga nustebino šalta elegancija ir gedulingomis spalvomis, kai švenčiame pavasarį. Tačiau moteriškumo požiūriu derinys 100% nuostabus. Gal sijono siluetui turiu tą patį nenatūralumo priekaištą. Kojos atrodo tartum suspaudus tramdant sysiuką, tačiau kailis (šiuo atveju tikiuosi kuo netikriausias) ir "pirštinės".... fantastiški. Kitaip išsireikšti negaliu. Vat dėl jų gal ir verta pereiti trečią lentelę ir pasiekti šiuos mažiausiai du grožius.

Kuodų žaidime turime labai ribotą pasirinkimą, tačiau toks griežtas stilius ne Lunos spurdančiam būdui. Nors elegancijos gerbėjoms tai labai gardus kąsnelis ;)


Labai trumpai įspūdžiai tokie.

Smagaus žaidimo ir nepameskite galvų pirkdamos mėlynus akmenis. Nė neabejoju, kad pačia kovo 8-tą sulauksime ne tik dovanų už prisijungimą, bet akcijos akmenims ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.