2015 m. balandžio 17 d., penktadienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"

Sveiki!
Skubu pasidalinti naujomis žiniomis apie būsimą kolekciją, kuri turi pasirodyti šiandien Mados arenoje.
Už atsiųstą paveikslėlį padėkokim Forbes club narei MORE, kuri ji rado kitoje MA versijoje. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
O dabar, prabėgus gerom porai valandėlių po įrašo paskelbimo ir atsiradus parduotuvėje naujai kolekcijai "Pozuok stilingai", galima apžvelgti jos kainas bei visus drabužius ir pasidalinti savo mintimis.
Parduotuvės vaizdas "vitrinoje"


Šios kolekcijos kainos, manau, nei vienos per daug nenustebino ir neišvertė iš klumpių. Vakar forume moderatorė užsiminė, kad turėtumėm šią savaitę sulaukti mini kolekcijos, kurioje bus drabužiai su pozomis bei gyvūnai-aksesuarai. Taigi, vien iš paminėtų pozų ir būsimos naujovės panelėms - gyvūnų-aksesuarų, buvo galima spėti, kad kainos tikrai kandžiosis ir bus ne visų nosiai.

Šiandien įsitikinome, kad tikrai taip ir yra. Iš 24-ių drabužių, tik 6-is galim įsigyti už dolerius, o norint pozuoti stilingai, teks patuštinti pinigines ir už pozas pakloti safyrus.
 Jeigu pirktumėm visus drabužius, mums iš viso tai kainuotų 32,657 dolerius, 394 smaragdus ir 139 safyrus.
O bet tačiau, Luna pastebėjo, kad praeitą kartą kainavusi poza atsiėjo apie 20 litų (5,80 euro), tad šį kartą pozų kainos nepalyginamai mažesnės. Matyt, praeitą kartą nedaug kas pirko pozas, todėl kainas šiek tiek nuleido :D

Ir šį kartą tikrai nieko nereiškia tai, kad kuo brangesnis drabužis, tuo jis dailesnis. Nė velnio. Bent jau manęs, visai nesužavėjo pats brangiausias paltas už safyrus ar tas išlindęs pūkuotas skuduriukas-žiurkiukas rankinėje prie naujo palto, kurį jis visiškai sugadino...
Bet kitas šuniukas, kudločius labradoras iš tiesų labai mielas ir  kas svarbiausia - jam nereikia jokių pozų, kad derėtų derinyje.
Taip pat, mane labai nuvylė ir tai, kad visiškai nėra jokio drabužių modelio spalvų pasirinkimo. Visi kolekcijos drabužiai yra vienos spalvos, o tarp tos vienos spalvos drabužių dominuoja rožinė spalva...o jei ne paprasta rožinė, tai būtinai rėžianti akį neoninė rožinė arba geltona spalva. Tokio baisaus spalvų pasirinkimo Mados arenoje dar niekada nebuvo. O Luna sakė, kad baisesnį spalvų pasirinkimą turėjome nebent saldainiukų kolekcijoje, kur buvo galima rinktis iš visos paletės rožinių spalvų :D

Žvelgiant mano akimis, ši kolekcija yra visiška katastrofa. Iš visų esamų drabužių nusižiūrėjau tik ilgą pilką paltą, kuris man tikrai patiko ir norėčiau turėti jį savo drabužinėje, nesvarbu, kad panaudosiu jį tik kartą. Kita vertus, visi šioje kolekcijoje esantys daiktai daugmaž vienkartiniai arba visai nepanaudojami, jei nenusipirksi palto su poza už 30 safyrų, kadangi tik jam tinka net penki kolekcijos daiktai, kitaip juos įkėlus į paprastą derinį, su įprasta poza, jie tiesiog levituos ore prieš pat nosį. Ne visai žavu, ar ne? Nors, manau, dauguma juos vis tiek pirks tik tam, kad bent keliais taškai papildytų savo stiliaus statistiką, nepriklausomai nuo to, ar turės brangųjį paltą, ar ne.

Dar vienas dalykas, kuris man nepatiko yra tai, kad nusipirkus sijoną/kelnes/šortus su poza, atsiranda pas lėlę trys kojos iki tol, kol nereikalingos kojos deramai neužmaskuosi su krūva krepšių ar skaromis. Kažkuri mūsiškė, mačiau, šią kolekciją praminė "Černobylio kolekcija", tikrai sumanu ir įžvalgu. 

 Ir dar blogai, yra tai, kad yra daug kojų pozų, tačiau tik dvi poros batų, o toji poza su džinsais jau turi prie jų pritaikytus batelius ir tai kiek riboja mūsų  kūrybinę laisvę.

Ir ir ir dar turiu tokį vieną pastebėjimą: ar mane vieną pralinksmino tas dalykas, kad pozoje su šortais arba sijonu yra tik vieno įdegio atspalvis? Taip ir įsivaizduoju kokią apskrudusią nuo galvos iki bambos mergaičiukę su aristokratiškos spalvos kojomis :D Kūrėjams už tai dedu riebų pliusą, tebūnie tai spyris į minkštąją nenatūralaus įdegio mėgėjoms.
P.S. visi mano džiaugsmai baigėsi tada, kai pamačiau, kad pakeitus odos spalvą, pasikeičia ir pozos kojų spalva. Ot, velnias. Tačiau, radau dar vieną minusą, kuris tikrai atsveria tą mano išsigalvotą prieš tai aprašytą pliusą - uždėjus naujas kojas nebesimato jokių tatuiruočių. O tai dar blogiau, nei apskrudęs įdegis. Šiandien man tikra nesėkmių diena.

Taip pat dar viena naujiena, kurios sulaukėme šiandien - naujos sužadėtinių šukuosenos. Gaila, kad jų mums įkėlė tik dvi. Ir dar labiau gaila, kad nė viena iš jų nėra ilgų plaukų šukuosena. Na, bet ką jau padarysi, praeitą kartą kūrėjai mus palepino net dvejomis ilgų plaukų šukuosenomis, tad šį kartą galės pasidžiaugti ir trumpų vyriškų šukuosenų gerbėjos :D 
Kaip jau spėjote suprasti, nei viena šukuosena neužkariavo mano širdies. Iš pradžių maniau, kad kuodukas atrodys visai žaviai, bet iki tos akimirkos, kol pamėginau uždėti jį sužadėtiniui...patikėkit manim, atrodė itin bobiškai.

Apibendrinant visą šį reikalą, turiu pasakyti, kad bent jau aš, tikrai sutaupysiu safyrų bei smaragdų. Ir šioje vietoje puikiai tiktų posakis, kad: "Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą." :)

P.P.S. Dar viena naujovė, kurią pastebėjo forumietės:
Fotografuojant lėlę, galerijoje matosi pakitusi oda.  Ties keliais nėra jokių linijų, jie nupiešti kiek realistiškiau, odos atspalviai labiau išlyginti, geriau užšėšėliuotos tam tikros kūno vietos. Gan įdomiai visa tai atrodo ^^ Gaila, kad kūną pakeitė tik galerijoje, bet ne profilyje. Bet ką gali žinoti, gal su laiku, jis pakis ir profilyje :)
P.P.P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

6 komentarai:

  1. Ką galiu pasakyt - blog'as nuostabus visada! Ypač patinka, kaip šįkart padirbėjot su pagrindiniu paveiksėliu (main picture), šiuo - http://1.bp.blogspot.com/-TK3mXW5g9Fw/VQVleVz8QEI/AAAAAAAABAg/16rwUfo0fgs/s1600/111.jpg. - tai ir paskatino pagaliau parašyti jums komentarą!
    Tiesiog - nuostabus darbas su pozom, parinkta tematika ir jos suderinimas su fonu. :) Liamba kaip nuožmus briedis su ragais (juk čia Liamba - neklystu? :D Man rodos, su nieku kitu jos supainioti negalima. :D :) )
    Meistrai dirba, matos akivaizdžiai. ( 3 Visada įdedate darbo.
    Pagirtina. ;)

    ( ~ čia Clarutė giria. =D )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kadangi pati Liamba prie savo darbo pagyrų tikrai neprisidės, į komentarą atsakysiu aš ^^

      Visų pirma - AČIŪ labai, Clarisa :)) Tokiame darbe, kaip blog'o rašymas pagyrų ir paskatinimų niekada nebūna per daug ^^ Visų antra - esame tikrai pačios laimingiausios blog'erės žaidime savo komandoje turėdamos tokį photoshop'o meistrą kaip Liamba. O kur dar Vyshnia. ir Kittie, kurios savo talentu dar tik dalinsis ateityje bei .Melany. su savo gimtadienių sveikinimais bei darbu kitame blog'e :)

      Panaikinti
  2. Šaunuolės, merginos!
    Kaip aš su jumis sutinku šitoj vietoj, nė neįsivaizduojat. Vienintelis patikęs daiktas MA buvo tik viena poza ir tas milžiniškas pūkuotukas. Visa kita - paskutinis šlamštas, kurio nė neverta pirkti. O tas su Černobyliu - vienas geriausių prikolų, labai taikliai apibūdinantis esamą situaciją.

    Negana to, esu labai pasipiktinus, kad negalima ant naujų pozų nė apyrankių užsidėti, nė žiedų, nieko. Kaip gera įžvalga buvo - pasitaupomi smaragdai, doleriai ir safyrai, nes iš tiesų visa šita kolekcija praktiškai yra f i a s k o - nesėkmingas kūrėjų bandymas išvilioti pinigėlius iš žaidėjų.

    Varykit už Lietuvą ir toliau, moterys.

    ~Monila

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na prisidėsiu ir aš;) Absolučiai su jumis sutinku. Kam pirkti tą paltą kuris pakeičia pozą kai atskirai parduodami jo priedai kaip stiklinaitė už dolerius? Tada darykit, kad kai nusiperki paltą tau jie ir atsirakina, o ne kvailius vaidinkit! Beje viskas už safyrus. Hmm... Gaila.. Ir išvis šitos kolekcijos nesuprantu. Tik pinigus vagia, o nieko geriau ir nesugalvoja. Jei jau norit viską daryti už safyrus tai rašykit " viskas už safyrus!" Ir žmonių nenervinkit.
    pieva...
    O šeip kaip jau daug kartų sakiau blogas įstabus!!! Galiu tik palinkėt sekmės rašyme!
    Viso!
    Auluste

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai puikus įrašas su komentarais, pralinksmino :D Ir man čia vienai vaidenas ar angliškoj versijoj daugiau drabužių pasirinkimo šioje kolekcijoje?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, viskas ten taip pat kaip pas mus, tiek drabužių pasirinkimas, tiek jų spalvų pasirinkimas, tiek kainos :) o ką tik mums buvusios akcijos safyrams ten nebuvo ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.