2015 m. liepos 14 d., antradienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"

Sveiki visi, užsukę į Forbes club blog'ą!

Tikimės, kad vasarą leidžiate kuo įmanoma linksmiau bei iš tiesų ilsitės nuo įvairių darbų.
Mes taip pat truputį atitrūkome nuo žaidimo reikalų ir apsnūdome vasaros miegu, taip sakant, todėl pražiopsojome drabužius, atkeliaujančius į Mados areną...
Pamačius "New" ikonėlę meniu išties apstulbau, kaip mes galėjome praleisti drabužius...ką gi, vasara išties veikia ir ne blog'o naudai.



Įėjus į naujienų skiltį, mus pasitinka išties vasariškas bei nuotaikingas paveikslėlis:
Pasirodo, kartu su šia mini kolekcija, apie kurią jau senokai buvo kalbėjusi KašmyroMafija forume, kūrėjai sumanė mus ištremti į paplūdimį...ir ne bet kaip, o stilingai apsirengusias bei pozuojančias selfiams su savuoju Iphone 6.


Įėjusios į parduotuvę randame visai nemažą, netgi 29 drabužių kolekciją. Visi drabužiai trumpam apžlibina savo margumynais ir raibulynais, tačiau apsipratus akims, galime rasti visai simpatiškų ir mielų drabužėlių, kurių kainos nesikandžioja. Nors tikiu, kad ne viena dabar džiaugiasi išloštais safyrais "Laimės rate", todėl galės pradžiuginti savo lėlę ir brangesniu drabužėliu. Manau, itin nudžiugti turėtų fashionistos pamačiusios madinguosius neoninius Triangl maudymukus. O mane sužavėjo nertas baltas bikinis bei maudymukas-bodis, su nėrinių juostele. 

Šį kartą kolekcijoje gausu pozų, lyginant su kitomis jau buvusiomis mini kolekcijomis.
 Pastebėjau, kad kartu su pozomis atkeliauja ir gyvūnėliai, tai jau tapo bene tradicija. Šį kartą tai mažas žiurkiukas - chihuahua, tikriausiai, atkeliavęs iškart iš Beverlihilso, supakuotas dryžuotam krepšy. 
Dar viena poza, kainuojanti šešis safyrus, (kurią matome pirmą kartą Mados arenos žaidime, tačiau ne pirmą kartą mato tos, kurios žaidžia kitų versijų "Mados areną")  - šonu pasukta ranka, rodanti kažką nematomo, ne nuostabu, juk skrybėlių kolekcijoje tai nėra...
Visos kitos pozos jau lyg ir matytos, kelios netgi pritaikytos prie anksčiau kolekcijose/žaidimuose buvusių daiktų, skirtų pozai.




Kolekcijos kuriozai

Ar esate kada nors susidūrę su laiko trūkumu? Nespėjate atlikti darbo iki jam užbaigti duoto laiko termino? Manau, kad kiekvienai iš jūsų nors kartą teko susidurti su tokio tipo problemomis.. lyg šiol jai sprendimo neturėjome, tačiau dabar, naujoji kolekcija “Pozuok stilingai”, gali Jums pasiūlyti išeitį!

Ko gero smalsuoliai jau spėjo ir neperskaitę teksto peržvelgti paveikslėlius įraše. Apatinis paveikslėlis su penkiomis aprangomis rodo išeitį, apie kurią kalbėjau pradžioje. Džiugiai ir iškilmingai pristatau - papildomos rankos! Šios nuostabios pagalbininkės padės Jums atlikti kasdienius darbus: žaisti mobiliuoju telefonu, prilaikyti banglentę, atsigerti puodelį gaivaus gėrimo, išmesti stilingą pozą, ar palaikyti augintinį, tačiau geriausia, ko nepaminėjau iš pat pradžių, visą tai jos padės daryti Jums vienu metu!

Turbūt iš širdgėlos atsikračius visų savo sukauptų safyrų šioms papildomoms rankoms, pastebėjote, kad negaliu atsikratyti sarkazmo šlakelio, tiesa? :D Vos nusipirkusi kelias kolekcijos pozas nutariau paeksperimentuoti su jomis, gavosi trirankė ir keturrankė mergina, nulėkiau parduotuvę ir nusipirkau likusias pozas, štai koks rezultatas.. mistinės būtybės su trimis, keturiomis ar net septyniomis rankomis!  Maniau, kad poza pasislėps už kitos pozos ir taip nusimuš ten esančios rankos, tačiau ne! Sukūriau keistas hibrides su daugybe šių pagalbininkių. Pritariu Liambos išrinktam pavadinimui, tai tikras kolekcijos kuriozas!




Žiūrėkit, nepersidirbkit šią savaitę! O jei netyčia atsirastų nenumatytų darbų, žinosite, kur galite įsigyti keletą papildomų rankų :)

2 komentarai:

  1. Paskutinis paveikslelis man asmeniskai primene issigimeliu parada... :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš Jūsų įrašų galma daug ko sužinoti :) Už tai Jums tikrai ačiū...
    Bet jų didžiausiais pliusas - šiandien mane labai jie prajuokino :DDD (aišku gerąją prasme )
    http://www.part.lt/img/83107db48f6b35f2ade9d378d4ec49a9198.jpg

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.