2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Paplūdimio namelis

Sveiki visi!

Naujas žaidimas - paplūdimio namelis


Kaip dauguma mūsų jau esame pripratę, du žaidimai vienu metu!

Iškart perspėju, jeigu trūksta kokio drabužio, didžiausi atsiprašymai! Prašau man tai pranešti asmenine žinute, mados arenoje, ačiū :)


"Kauliukų" žaidimo tipas nebėra naujiena mums, tačiau dabar vietoj žingsnio į langelį be prizo (kalbu, kai esame jau namuke) dabar gauname bet kuriame žingsnyje porą šimtų dolerių ar smaragdų. Šį kartą atsistojus ant skrynios džiaugiamės vasariškos tematikos prizais. Maudymosi kostiumėliai bei laisvos suknelės, gražu ^^




Manau, kad pradėti reiktų nuo baldų. Pilno dydžio neieškojau, nes gale įkėliau foną, kuriame ir taip matosi visas daiktų galimas susistatymas :) Deja, grindys ir tapetai skirti tik dienos meto pavaizdavimui, vakarinio fono, kaip jau ir dažnokai kartojasi ši situacija, tačiau nėra. 

Baldus galima gauti antrame bei ketvirtame namukuose, jie išdalyti per pusę, vienus gauti galima antrajame, kitus ketvirtajame namukuose.

Pirmajame portale Jūsų lauks šie dailūs šeši maudymosi kostiumėliai. Įsitikinau, kad jų atskiras dalis galima puikiai įkomponuoti į paprastą vasarišką derinį, tad šis prizas nėra vienas iš prastesnių :) 

Trečiajame namuke Jūsų lauks diržai ir maudymosi kostiumėlio apačia. Tikrai nuoširdžiai nustebau, kai ten nebuvo kostiumėlio viršaus, vietoj to, diržas. Išklausinėjau klubietes, kurios perėjo jį, tikino, kad ten slypi tik dviejų rūšių daiktai, nepatikėjusi nuėjau pati, tuo įsitikinau. Ten tik diržas ir trumpikės, tačiau manau, kad šie puikiai derės prie priešpaskutinio namuko prizo - suknelės.

Penktajame namuke galėsite laimėti šias laisvas vasariškas sukneles ir taip pat prie jų rankinės. Pagal spalvas (kodų spalvas) galima suprasti, kad trumpikės ir diržai skirti šioms suknelėms, prie kiekvienos suknelės yra tos pačios spalvos diržas ir apatiniai.

Na, ir paskutiniame namuke, štai koks grožis! Vasariškos suknelės, su dailiomis kojomis. Panašaus tipo suknelę turėjome žiemą iš žaidimo "Soliteris", tačiau ten panelės kojos buvo su mėlynomis pėdkelnėmis, o dabar galime pasigrožėti tikrąja kojų spalva. Supynės yra atskira dalis nuo suknelių, tačiau kaip nuostabiai viskas atrodo kartu.. pavydėtina ^^

Na ir paskutinis prizas, kuris asmeniškai mane šiandieną suerzino. Patariu neapsigauti taip pat, kaip ir man, kai neperskaitai visko iki galo ir puoli priiminėti sprendimus neapgalvotai :D Nusipirkusi safyrus šokau į pirmą namelį, susirinkau pusę aprangų ir nušuoliavau toliau. Tuomet antrame namuke susirinkau kelis baldus, kad galėčiau suprasti, kas ten slepiasi, ir taip iki pat ketvirto namuko.. visus prašuoliavau pusiau susirinkusi, tai buvo didžiulė klaida, jei nori gale gauti foną. Užstrigau ties penktu namuku, nes safyrų stygius pakirto, tad dabar judėsiu ramiai, kol viską susirinksiu.

Norint gauti foną, reikia susirinkti VISUS daiktus iš VISŲ namelių. Jei prašokinėsit taip pat, kaip ir aš, fonas Jums nesusišvies dar ilgai :D 

Dabar ramiai peržingsniuosiu per likusius namukus ir po to grįšiu į peršoktus, su pusę surinktų daiktų. Gaila, kad nesupratau to iš anksto ir linkiu Jums niekada nešokti iškart prie taikinio, pirmiausia ramiai susižinokite visas sąlygas ^^

Šiandieninę apžvalgą baigiau, atsiprašau, kad įrašas vėluoja, tačiau surasti tiek daug daiktų, nebuvo labai lengva :))

Gražios ir nuotaikingos dienos,

14 komentarų:

  1. super irasas puikus kaip visada as kiekviena diena skaitau jusu bloga man jis to prfc
    tik radau viena klaidele kur rasete jog yra 5maudymosi kostiumeliai is tiesu ikelete 6 :D taigi viskas super zaviuosi jusu darbu lauksiu kitu naujienu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ups, tikrai nepamačiau, kai tikrinau viską :D Ačiū už pastebėjimą :)

      Panaikinti
  2. Mano nuomonė: :) (kaip visada.. :D )
    Iš pat pirmo žvilgsnio man pasirodė nieko įspūdingo ir po šio įrašo, taigi, viso žaidimo turinio peržvalgos, mano nuomonė nelabai ir pakito. Asmeniškai aš tikrai TROKŠTU tik tų tikrai nerealių suknelių su poza ant supynių - ir tai: 1-a vieta - balta, 2-a - kreminė, 3-ia - rusva ir melsva, o žalios man gali ir nebūti - ji kažkokia labai jau ryški, neoninė.. :D Suknelės su taše irgi tokios laisvos, fainos, patinka spalvos, be abejo, pirmutiniausiai balta, tada 5-a, tada 6-a, mėlyna, rožinė jau nelabai, o žalia vėlgi išvis nesueina. :D
    Tikrai maudymukų dalių ir to diržo lobiu nelaikau, visai nesureikšminu - prie suknių rasčiau ir pritaikyčiau tikrai esamo, o fonas - kaip profiliui - būtų gražu, tik gal ne būsto patalpa - man atrodo kažkaip tuštoka.. Pavieniai daiktai faina būtų, juos pritaikyčiau ir įliečiau į savo sukurtą atmosferą, o šis esamas "kambarys" - tik paplūdimys, kurio centre sukooperuotas į krūvą visas kitas "turtas". :D Aišku, sakysit, išdėliot galima visda savaip - visaip.. Bet vis tiek aš sakau taip. :)
    Taigi, toks mano požiūris. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu Clarei, šitam žaidime mane sudomino tik 2 dalykai kuriais tikrai norėčiau papildyti savo garderobą, tai suknelės su poza (nerealiooss <33) (tik kurią nors uždėjus, lėlė, kiek supratau, vis tiek profilyje kalbėtų ore :? )
    , ir fonas, kuris be abejo irgi visai gražus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pakomentuokit, ką daryt su raudonais langeliais, reikia tiksliai ant jų užlipti ar tiksliai prasokti? Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jie yra kaip akmenys kelyje - užridenus skaičių tokį, kad atsistotum tiesiai ant raudono langelio, neatsistosi, tiesiog stovėsi toje pačioje vietoje. Ant jų neužlipsi niekaip, juos reikia praeiti :)

      Panaikinti
  5. Sveiki,
    jau nepirmą kartą lankausi šiame blog'e, išties gražu žiūrėti! Viskas taip gražiai išsidėlioje.. Manau, kad ir paphotoshop'intos foto, atrodo labai žavingai ir suteikia visapusišką žavesį blog'ui. Che, che-iš tikrųjų blog'o photoshop'intos nuotraukos, manau..ir priduoda "Forbes club" narių dvelksmo. Pirmiausiai dėl to, kad beabėjo, klubo pagrindinį puslapį puošia kelių panelyčių iš "Forbes club" lėlių atvaizdai, antra manau nuotraukas gamino Liamba-neisižeiskite, jeigu jas darė ne Liamba! O trečia..Nėra :D Mielas blog'elis, manau jau minėjau, kažkuriame komentare, bet matyt senokai, na, bet nesvarbu, paminėjau dar kartą. Na, gero vakaro, Forbantės! :}-iš smiley face suprasit kokia čia panelė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Beje, gal galėtumėte permesti tos suknutės, su supyne ir poza, link'ą? Būčiau labai dėkinga! :}

      Panaikinti
    2. Šiaip puslapy didelę dalį nuotraukų daro Liamba:) Čia porą įrašų tik, kur ne Liambos vardas po juo, darom mes, kitos rašytojos :D Ačiū už gražius žodžius :)

      Suknelė: http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-694-b3-c1-l1-t3.png

      Supynės: http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/accessories/accessories-313-c1.png

      Panaikinti
  6. Vyshnia,tu nuostabus žmogus,nesi pasikėlusi elitinė merga,esi nuostabi panelė <3 O įrašas tikrai gražus,puikus blogas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu smagu girdėt, kad nesu pasikėlusi elitinė merga :D Ačiū :D

      Panaikinti
    2. :DDD True, ture.. Vyshnia., tokia pat kaip ir visi žmonės-na beveik visi.. :DD FAB! <3 :DDD

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.