2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Žaidimas "Atgal į mokyklą" + speciali kortų kaladė + atnaujinimas

Sveiki, mažieji ir didieji draugai!

Tikriausiai dabar visi didieji draugai, pamatę naują žaidimą Mados arenoje, prisimena mokyklą su plačia šypsena ir nuotykiais, o tuo tarpu mažieji pavydžiai žiūri į juos ir galvoja, kaip čia greičiau išaugus iš to mokyklos suolo...

Kad ir kaip ten bebūtų, kūrėjai ir šiemet dedikavo vieną žaidimą mokyklai, patinka jums tas, ar ne :D

Tačiau turiu pastebėti, kad šie drabužiai ne tokie jau ir mokykliniai... Kodėl? Išsiaiškinsim tai būtinai šio įrašo gale :)

Pirmiausia, apie patį žaidimą:)


Kaip jau matėte, naujasis žaidimas - 3x3 lentelės tipo. Šiame žaidime jūsų iš viso laukia šešios skirtingos drabužių lentelės, trys iš jų turi pagrindinį ir visų trokštamą prizą - šukuoseną.
 Atidaryti lenteles galite kas 12 valandų. Turėsite 3 bandymus atidaryti langeliams nemokamai, jei jums nepasiseks, galite dar du kartus bandyti laimę su smaragdais. Vienas langelio atvertimas kainuoja du smaragdus. Jei ir vėl nepasiseks rasti daikto, galite pabaigti lentelę atversti su safyrais. Vieno vertimo kaina - du safyrai...bet tikėkimės, jų per daug neprireiks :D

Na, o dabar, pereikime prie prizų, tikriausiai, jie visas mus domina labiausiai:)

Pirma lentelė
Anta lentelė
Trečia lentelė
Ketvirta lentelė
Penkta lentelė
Šešta lentelė
Dėkoju panelėms .AUSTĖ.'i, Beffa'i bei Chade19 už pasidalintas lenteles ^^


Žaidimo aprangos realybėje

  "Atnaujinkite savo drabužinę stilingais rudens – žiemos kolekcijos rūbais" - taip buvo užsiminta naujienose apie mūsų naujus drabužius. Taip, kaip ir numanote, šį kartą raktiniai žodžiai, kurie veda prie realių aprangų, yra "rudens - žiemos kolekcija".  

Šį kartą Mados arenoje puikuojasi žymių mados namų ženklai, tokie kaip: Dolce&Gabbana, Valentino, Moschino ar Jean Paul Gaultier. 
Visai neseniai Milane vyko rudens mados savaitė, kurioje minėtieji madų namų dizaineriai pristatė savo naujas kolekcijas. Keletą drabužių mums perpiešė ir kūrėjai. Kviečiu pažiūrėti ir įvertinti, kaip jiems tai pavyko:)

Valentino
Jean Paul Gaultier
Sijonas - D&G, likusios aprangos detalės - Moschino
Liemenė - Valentino; Rankinė - D&G



⚓ ⚓ ⚓ ⚓ ⚓



Speciali kortų kaladė
Ir realūs drabužiai 

Sulig nauju pirmadieniu, sulaukėme ir naujos, jau antrosios specialios kortų kaladės. 

Šį kartą kaladėje yra vos keturi atskiri drabužiai, tačiau yra begalės spalvų, tad tikrai juos rasime kur ir kaip priderinti :)

Kaip jau daugelis žaidėjų pastebėjo ir atpažino, tai žymioji Nicki Minaj apranga iš jos bene populiariausio klipo - "Anaconda".
Kad įsitikinčiau savomis akimis ir jums nepameluočiau, ėjau ir aš tikrinti tos aprangos dainos klipe, visų pirma teko užsidengti ausis, tačiau vėliau, supratau, kad reikia...
...pridengti ir akis...
Tačiau klipo 0:37 sekundės - išganingos, kai galiausiai Nicki pasirodo su šia apranga, esančia naujoje kortų kaladėje. 
P.P.S. Nežinau kaip jūs, tačiau aš pasigedau klubų šioje pieštoje aprangoje :D 
Kaip pagrindinį prizą, surinkusios visas keturias aprangų detales (visų spalvų), gausime aksesuarą - gyvatę, t.y. apdainuotąją anakondą :D


⚓ ⚓ ⚓ ⚓ ⚓

Žaidimo atnaujinimas

Tos, kurios vis dar kovoja Mados arenoje, nepaisant to, kad nebeduoda deglų, pastebėjo štai tokį dalyką:
Taip, kaip ir supratote, atnaujino Mados arenoje varžovių ieškojimo lentelę. Visai pasikeitė išplėstinės paieškos langelis, o paieška pagal vardą, lyg ir nepakito, liko tokia pati. Tačiau bendras vaizdas tapo kiek labiau modernesnis ir patrauklesnis akiai :)


Taigi, šį kartą tik tiek. Tikiuosi, laikas neprailgo skaitant įrašą :)
Jaukaus vakaro ;)

16 komentarų:

  1. Neisizeiskit,bet man toks jausmas, kad jus naudojat cheat'us.............

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jokie cheatai lietuviskoje versijoje neveikia :) Ir is ko tu sprendi, kad jos naudoja cheat'us?

      Panaikinti
    2. Būtent, tokių dalykų nėra, na, bent jau mes tokių nežinom :D Kuri mūsų blogo dalis atrodo kaip būtų pagaminta su "cheat'ais"? Visi drabužiai patalpinti žaidime, o atitikmenys realybėje surasti Liambos iš visokių visokiausių šaltinių. Jei sunkus darbas vadinamas cheat'ais, na nežinau

      Panaikinti
    3. Įdomi teorija, ypač turint omenyje, kad vos tik prasidėjus žaidimui nesukėlėme visut visų galimų lentelių, nes nė viena blog'o rašytoja šiuo metu neturi ir negali sau leisti pirkti safyrų... Naudojant cheat'us tokių problemų kilti neturėtų, nemanai?

      Ir apskritai, kiek esu domėjusis, cheat'ai tėra youtube iliuzija, kadangi iš tiesų visos tos nuorodos tik nukreipia į virusų kupinus puslapius, o paspaudus labiausiai gundantį mygtuką iš tavęs bus pareikalauti užsisakyti kokią mokamą paslaugą, kompiuterį suvalgys virusai, arba akys apraibs nuo atsivėrusių porno platybių. Tad ne, dėkui, nei savo banko sąskaitos, nei moralės, nei kompiuterio duomenų saugumu nesame rizikavusios ir net bandžiusios ką nors panašaus bandyti.

      Man vis dar keista, kad XXI amžiaus vaikai, ta neįtikėtinoji kompiuterinė karta neperpranta kaip veikia paprasčiausias google ar interneto naršyklė...

      Sąmokslo teorijų mūsų visuomenėje ir taip pakanka, tad neperiminėkite savo senelių ir tėvelių skepticizmo. To sovietinio manymo, kad paprastu, nuoširdžiu darbu negalima sukurti nieko gražaus, tikro, įspūdingo. Kad tokie dalykai tik nuperkami, paperkami, ir pan. Tai taip... atgyvenę. Ech, galėčiau tęsti ir tęsti. Tačiau sustoju.

      Dėkoju už dėmesį ^^

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Atsiprašau! Gal kas pasakys?

      Panaikinti
    2. Pagalbines programos, jas naudojant gaunami ivairus dalykai zaidime, pvz MA safyrai arba smaragdai.

      Panaikinti
    3. Tiksliau būtų sakyti sukčiavimo programos. Purvinas visomis (ir jau mano minėtomis) prasmėmis reikalas. Vakar po ilgos pertraukos užsukau į forumą ir paskaitinėjau temą, kurioje panelė piktinosi esanti nubausta 5 metams vien už tai, kad panaudojo cheat'o ar panašų žodį pokalbių kambaryje.

      Panaikinti
  3. Kokia yra trečioji lentelė?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. trečiojoje lentelėje, darau prielaidą, kad gali būti ši apranga :)

      http://1.bp.blogspot.com/-9lc9C5diopA/Ve2lQblA5YI/AAAAAAAACwQ/wqgrcnVQN44/s1600/2.png

      jei nesinori atidaryti nuorodos, pasižiūrėk viršuj į tą cosmo mėlyną suknelę :) ji bus trečioje

      Panaikinti
    2. Jau įkėlėme ir trečią lentelę :)

      Panaikinti
  4. Dabar jau rašo kad surinkus visas kortas laimėsi aksesuarą t.y. tą gyvatę,o ankščiau buvo parašyta kad ten suknelė... :D
    Dar vienas nuostabus jūsų įrašas,tiesiog net nėra ką pasakyti. Viskas taip nuostabu. Nesu mačiusi nė vieno MA blogo tokio kaip jūsų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hm...kai prisijungiau prie žaidimo, apie ketvirtą valandą, man jau rodė, kad tai aksesuaras, ne gyvatė, tad nieko nežinau :D Bet galėjo ir taip būti, dažnokai pasitaiko klaidų, vos tik įkeliamas žaidimas :)
      Dėkojam^^

      Panaikinti
  5. Nenuostabu, kad teko užsidengti akis,ausis...Pačia Niki uždaslaikino net 1 miljona kartų....Tai...

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.