2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Žaidimas "Mados savaitės"

Sveiki!

Šiandien Mados areną pasieks naujas žaidimas pavadinimu "Mados savaitės"

Žaidimo tipas bus toks pats, kaip ir "Jachtos". Jame reikės naikinti vienos spalvos langelius. Tik žaidimo taisyklės kiek pakito, tačiau apie jas vėliau :)

Šiame žaidime yra dešimt skirtingų zonų.  Šešiose zonose galima laimėti po vieną daiktą. Trijose zonose galima laimėti po du daiktus. Ir vienoje zonoje galima laimėti net tris daiktus.

Sukant ratą, panašų į "Laimės ratą", patenkama į vieną iš dešimties zonų:

Zonose, kuriose yra po vieną daiktą, galima laimėti štai tokius prizus:

Zonose, kuriose yra du daiktai, galima laimėti:

Bei, toje vienintelėje, trijų daiktų zonoje, galima laimėti štai ką:


 Taisyklės

Kaip ir minėjau, žaidimo taisyklės kiek pakito. Nuo šiol yra rodoma, kiek mes turime ėjimų. Jie pažymėti lentelės viršuje žaliu apskritimu. Dešinėje esančiame pavyzdyje matome, kad lentelėje turime 24 ėjimus. Vienas langelių "sprogimas" - vienas ėjimas.

Lentelės dešinėje pusėje, matome, kiek vienos spalvos langelių turime surinkti, norint laimėti, šiuo atveju, palaidinę.
Taigi, turime per galimus 24 ėjimus surinkti("susprogdinti") 45 rožinius langelius.


"Susprogdinus" vienus langelius, lentelė atsinaujina vis kitokios spalvos langeliais. Tuo šį kartą "Mados savaitės" skiriasi nuo "Jachtos" žaidimo :)

Jeigu bežaidžiant nutiko taip, kad jums pritrūko ėjimų, galima jų nusipirkti daugiau:

Jeigu nuspręsi ėjimų nepirkti, galėsi tučtuojau išeiti iš lentelės ir pradėti žaisti kitą. Tiesa, antrą kartą rato nemokamai sukti nebegalima, teks mokėti 15 safyrų.

Jei lentelėje yra du/trys prizai ir išėjai iš lentelės laimėjusi tik vieną daiktą, jis niekur nedings, liks drabužinėje, bet lentelė anuliuosis, jei išeisi iš jos - vadinasi, kitą kartą tą lentelę žaisi nuo pradžių, tačiau jau turėdama ten esantį daiktą.

Mano manymu, šios žaidimo taisyklės  daug geresnės už buvusias, kadangi galima prizą laimėti lengviau:)
 

Drabužiai realybėje

Šį kartą man taip pat pavyko atrasti tris sukneles, iš keturių duotų. Tad, kviečiu pasižiūrėti bei pasigrožėti jomis :)

 Suknelė - Zuhair Murad, iš 2015 metų aukštosios mados pavasario kolekcijos.
Su šia suknele buvo pastbėta pasipuošusi viena gražiausių, gerbiamiausių ir talentingiausių Azijos aktorių (taip pat ir dainininkė) laikoma kinė, Li Bingbing, per Prancūzijoje nuolat vykstantį Kanų kino festivalį,vykusią  "Sea of Trees" filmo premjerą. 


2015-ieji, Niujorkas, "Met Gala" renginys. Aktorė, modelis,"Instagram" žvaigždė...ai, tiesiog visų galų meistrė -  Kim Kardashian su Roberto Cavalli suknele. 
Deja, bet apie suknelę nieko gero neišpešiau, nes ji tiesiog nublanko prieš Kim :)


2015 - 2016 metų rudens ir žiemos mados namų "Elie Saab" aukštosios mados kolekcija, vykusi Paryžiuje, aukštosios mados savaitėje.


Sėkmingo ir linksmo žaidimo! ^^

21 komentaras:

  1. Kim Kardashian veidas, kurį tu nupiešiai toks tobulasss <3333 Ir paskutinis veidas labai tikroviškas ir panašus į veidą esantį nuotraukoje. Apskritai labai puikiai padirbėta, Liamba.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui! ^^
      Iš tikro, tai labai smagu "kontūruoti" lėlių veidus, keisti jų formas ^^ O ir man atrodo, kad įdomiau taip žiūrisi bendroje nuotraukoje kartu su realiais drabužiais ir žmogumi, kuomet bent truputį lėlės ir žmogaus veido bruožai supanašėja :)

      Panaikinti
  2. Is ties puikus veido bruozai :) Bet nuliudino si karta zaidimas, jokiu sukuosenu, nera profilio fono, o ir rubu mazai :s Bet gerai tai, kad dabar zymiai lengviau laimeti daiktus, jau turiu 3 drabužius :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū:)
      Aš irgi maniau, kad šiame žaidimo tipe turėtų būti šukuosena ir baldai, kaip praeitą kartą, pasirodo, visko iš jo galima tikėtis. Iš tiesų, liūdna, kad nėra naujos šukuosenos ar veido bruožų.
      Ir sveikinu laimėjus nemažai drabužių, tikėkimės, sėkmė šiame žaidimo tipe mūsų neapleis ir toliau :D

      Panaikinti
  3. Aš rašau ne įtema bet išklausykit mane :D

    Šiaip rašau su ,,labai svarbiu reikalu'' :D.
    Iš tiesų žiauriai ilgai galvojau ar dėl šio nedidelio plagijavimo pranešti ar ne, bet nusprendžiau jog reikia.
    Šio klubo blogo pradinio puslapio viršelis nukopijuotas nuo jūsų. http://violet-club-3.mozello.com/ . Tiek to svarbumo :D.
    xD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Lovely Pink,

      tavo reikalas, be abejo, labai svarbus :) Matau tame klube vieną pažįstamą, tad, manau, bus galima gražiai išsiaiškinti, kaip ten kas nutiko...

      Dėkui už aplinkos stebėjimą! :))

      Panaikinti
    2. Čia aš tik taip tarp kitko pasakau savo įsitikinimą... Manau, čia neginčijamai ir akivaizdžiai aišku, kieno originalus darbas tai yra..

      Panaikinti
  4. Kaip tik pamačiau, pagalvojau - viskas - einu rašyt savo pastebėjimo! Dabar ne visada taip aktyviai ir laiku užeinu į jūsų naujus įrašus, taigi, ir čia dabar mane aplenkė: pastebėjimas jau išsakytas. ( 3

    - Veido bruožų redagavimas!

    Pastebėjau, kad viskas lyg ir prasidėjo (oficialiai - gal verčiau taip sakyti (kažin, kaip ten yra.. Kažkaip manau ir tikiu, kad kūno koregavimai - tavo pirmi tokie darbai tai ne tik skirti šiems MA įrašas iš pradžių buvo, ar ne?.. :D :) ) nuo paskutinės MTV kortų kaladės įrašo - Taylor Swift iškart daug labiau krito į akis savo veidu (kuris man, tiesą pasakius, gerokai priminė Cara (Delevingne). :D Paredaguotas jis ir, jei gerai supratau.. berdos, krūtinė taip pat. :) O ir įdegis man irgi šviečias kažkoks.. kitoniškas.. Gal taip tik atrodo. :) Tačiau nors iš esmės Taylor ir blyškiaodė, bet klipe, ir būtent tuo kovos sprogimo momentu jos gymis atrodė nu tikrai kaip 4-as (pagal mūsų MA). :D Bet čia taip sakau. ;)

    Na, o šio įrašo mados lėlių į pasaulio žvaigždžių transformacijos, žinoma, perlipo per save! =) Darbas - vaisingas, pasisekęs, superinis, labaaai realistiškas, gyvas, išraiškingas ir nepalyginamai tikresnį efektą duodantis, Liamba! (My thumbs up!! =D )
    Su viskuo sutinku dėl veidų su 1-uoju anonimu tik pridursiu, kad va būtent 1-asis veidas mano žvilgsniu nelabai nusisekė su įdegiu - tonu.. Galima taip vaidžiai palyginti, lyg aktorė būtų kurį laiką deginusis saulėje su karnavalo kauke - o po to ir liko tokia tamselėsniame odos gymyje išlikusi bliški lyg baltai nupudruota sritis. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jetau, Clare, nepamirškim, kad aš neprofesionalė šiame reikale. Niekad nesimokiau dirbi su redagavimo programomis, nelankiau jokių kursų, tad profesionaliai nedirbu su jokiomis programomis ir jos pas mane net nelegalios :D
      Taylor buvo pirmas blynas, kurį kūriau žiūrint į realaus žmogaus bruožus. Gal "kūriau" per skambiai pasakiau, tiesiog sudėliojau panašiausius bruožus ir paryškinau "katės akis". Visą kūną (su perdaryta krūtine ir raktikauliais) turėjau pirmo įdegio tik, tad tą ir panaudojau, per daug nesigilinau į Taylor realų įdegį :D Žodžiu, ką turėjau, tas ir ėjo į trasą ;D
      Su šio įrašo lėlėmis dirbau kiek rimčiau, ypač su Kardashian ir Elie Saab modeliu. Li Bingbing atitikmenį sulipdžiau pirmiausia su fonu, tik tada nusprendžiau paryškinti žandus ir tiek. Galėjau ir ją perdaryti visą, bet tiek to:D
      Ačiū už išsamų komentarą :D

      Panaikinti
  5. P.S. Laimės rato atnaujinimas - visiškas šnipštas... (Arba, optimistiškai manant, bent jau kol kas... - Tikiuosi/viliuosi..) Nes nieko nepaėjo laimėt - kad nėr tų kvadračiukų tiek, kiek reikia jų - o reik daug, o ėjimų kažkaip gana gėdingai mažai.. Žodžiu, ir taip buvau šiuo tipu... ne per labiausiai patenkinta, tai dabar dar labiau nuvilė šis atnaujinimas, nors laimėt noriu praktiškai čia VISKĄ!!! ;O <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atnaujinimas kaip tik patinka labiau, nei kaip buvo ankščiau jachtoje. Jachtoje nei vieno drabužio nelaimėjau, o atsinaujinus jau 4 <33

      Panaikinti
    2. Žinoma, čia jau kaip kam.. :)

      Panaikinti
  6. o kaip jūs taip greit sužinojote kas yra kiekvienoje lentelėje? juk sukimas antra syk yra gan brangus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juk klube yra daug merginų. Kiekviena pataikė į kitą zoną ir pasidalino prizais:D Aš manau taip,gal tai ir netiesa.

      Panaikinti
    2. Klubo merginos padeda, taip pat testinej versijoj zaide, nuotraukas dare ir ikele :D

      Panaikinti
  7. Temu pasiulymai jusu blogui:
    1. "Suzadetinio drabuzine" Kiekviena is rasytoju ikelkite savo suzadetiniu drabuziniu nuotraukas arba po 5 top derinius
    2. "MA Elito pamirstieji" Kaip zinot, yra begale drabuziu parduotuvese kurie yra labai grazus, bet Ma Elitas (paneles auksto lygio. 32-50) Pamirso apie juos, jie kazkur gludi ju drabuzinese, bet nebuna panaudoti.
    3. "Paneles drabuzine" Tas pats kas ir su suzadetiniais
    4. "Top 10 Mylimiausiuju" Kiekviena ikelkite po 10 drabuziu is drabuzines, kuriuos jus tiesiog dievinat
    5. "Koregavimo programos" Aprasykite savo naudojamas programas kuriant pozas, drabuzius ir kita. Padarykit trumpa pamokele kaip kurti rubus, pozas ar panasiai.
    6. "Zvilgsnis i grozio salona" Ikelkite savo turimu veido bruozu, sukuosenu ir t.t Nuotraukas




    Tikiuosi kad kazka panaudosit, suprantu, kad mokslai, darbas, studijos uzima daug laiko, bet kai nera ka veikti galima parasyti apie kazka :) Tai mano siulymai, visoms butu idomu suzinoti apie ka nors is siu punktu :) Sekmes kuriant :P



    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, R.,
      dėkojome už tokią puikią iniciatyvą pasiūlyti mums temų rašymui :) Ypač kai aš pati esu likusi be jokios temos blog'ui, kadangi Liamba ir Vyshnia su viskuo tvarkosi daug geriau nei aš sugebėdavau :)

      Tiesa, turiu pastebėti, kad dalis šių įrašų atrodytų labai jau pasipūtėliški (pavyzdžiui, šešta tema), sužadėtinių komentavimo buvo ėmusios kito blog'o rašytojos ir nors jos jau aktyviai seniai nerašo, tai vis tiek primintų lengvą kopijavimą ^^" Tačiau pasvarstyti vis tiek galima apie visas šias temas :)

      Dėkui dar kartą!

      Panaikinti
    2. Esu labai uz :)
      Butu faina pamatyti irasiuka 2 arba 4 tema :) Siaip Lunai tubut aktualiausia yra sios temos, nes is tiesu irasu kuriuos raso ji daznai sulaukiam, Ir siaip LunaLight turi gera skoni, todel butu linksma rasti irasa 3 arba 1 tema

      Panaikinti
    3. Umm, na, dėkui ^^ Jei jau du pasisako už tokius įrašus, vadinasi juos tikrai verta įtraukti į darbų sąrašą :)

      Panaikinti
    4. Idėja gera, manau visom patiktu :) Aš asmeniškai laaaaabaaaai norėčiau sužinoti kas dedasi Lunos drabužinėje :D
      Mano drabužinėje nėra jokių gražių rūbų ;( , o kai pamatau Lūnos derinius... Osum ;o Rūbai nematyti, viskas gražus ir labai faina. Jeigu turi noro ir laiko - žinoma, rašyk!

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.