2015 m. spalio 20 d., antradienis

Teleporteris "Helovinas" 2015

Sveiki sveiki sveiki!

Nežinau kaip jūs, tačiau Luna nuo pat vakarykštės žinios apie Helovino teleporterį taip ir praspirgėjo - greičiau, greičiau, greičiau :))) Tad be ilgų kalbų neriam į portalus! 


Vis dėlto prieš keliant paveikslus noriu begaliniai padėkoti SunnyBunny už pagalbą su portalais!

 
Portalai

1. Dvasių viešbutis (The Ghost Hotel) (29 daiktai)


2. Tamsusis kambarys (The Dark Room) (21 daiktas)

3. Monstrų šalis (The Monster Land) (23 daiktai)

4. Juodųjų varnų laukas (The Black Raven Field) (22 daiktai)

5. Sosto salė (The Throne Hall) (20 daiktų)

Grožio salonas

Turime ir naujų džiaugsmų grožio salone! Nepražiopsokite ir jų ;)




Taip pat pridedu praeitą kartą pateiktą Vyshnios. teleporterio taktikos išaiškinimo pjesę :)
P.S. Trumpesnį, bet ne tokį vaizdingą ir išsamų paaiškinimą galite rasti ŠIAME įraše.

Teleporterio taktika

Hmm, išties niekada nepasižymėjau geru aiškinimu, visados, per matematikos pamokas, paklausta kaip išspręsti kažkokį uždavinį, suglumindavau net pačią mokytoją, tada kaip paaiškinti teleporterio taktiką suprantamai, dabar ypatingai suku galvą.. :D

Nesistengsiu kalbėti viską trumpindama, nes tada tikrai niekas nieko nesupras. Jei tikrai yra noro išmokti pačiai žaisti teleporterį, vertėtų perskaityti kiekvieną žodį. Na, o jeigu ir mano paaiškinimai nepadės, gale įrašo prisegsiu forumo nuorodą, kurioje galima kelti savo lentelės screenshotą ir forumietės, kurios supranta teleporterį, stengsis padėti atspėti, kur gi vis dėl to yra pasislėpęs daiktas :)

Turbūt reiktų pradėti nuo ženklų supratimo. Apie auksinę varnelę nė kalbos negali būti, manau, kad šį ženklą jau per buvusius teleporterius supratote, jis atsiranda tuomet, kai pataikote paspausti ant langelio, kuriame yra vienas iš daiktų. Klaustukas reiškia, kad aplink jį, arba antpačio jo paspaudus yra pasislėpęs kažkoks daiktas. Iksas reiškia tai, kad aplink jį nėra jokio daikto.

Iškart perspėju, mano nupiešti raudoni burbuliukai reiškia, kad čia daikto negali būti, geltoni reiškia, kad ten gali būti pasislėpęs daiktas, žali reiškia, kad daiktas ten 100 proc. yra.

Pirmas pavyzdys
Kaip pirmą pavyzdį pasirinkau nuotrauką, kurioje matomos dvi dažniausios situacijos. Pirmoji situacija, kai su pelytės paspaudimu šauni bet kur ir tau išmeta aplink vien iksiukus, antroji, kai šauni į kitą kraštą, bet tau išmeta vien klaustukus.

Pirmosios situacijos metu dar galima atsipalaiduoti, nereikia mąstyti kur yra daiktas, nes jo šalia x tikrai nėra. Atsidūrus tokioje situacijoje reikia spaustilangeliu toliau nuo X. Šalia X nieko nėra, bet vienu langeliu toliau jau gali būti. Pvz galima šauti 5 stulpelis 4 eilutė, ar dar kur nors šalia. Bet jei nesinori mėginti šalia, galima spustelti langelį išvis kitame kampe. Galbūt sėkmė nusišypsos ir pataikysite tiesiai ant daikto :)

Antroje situacijoje, kai aplink vien klaustukai, aiškaus paaiškinimo kur spausti nėra. (1.) Galite bėgti lengviausiu keliu, spausti ant dar kito šono, kurio neišbandėte, arba (2.) spausti ant bet kurio klaustuko ir laukti tolimesnių ženklų. Atminkite, kad klaustukas nereiškia, kad būtinai ant jo turi būti daiktas. Daiktas gali būti ir šalia klaustuko, tad pažymėjau visus galimus variantus kur spausti.


Antras pavyzdys
Būna, kad pasitaiko ir tokių atvejų, kai atsiranda vienas X ir šalia klaustukai. Tuomet reikia išsirinkti labiausiai dominantį klaustuką, pvz aš pasirinksiu 5x5. (tai mano žymėjimas stulpeliui ir eilutei. Stulpelis x eilutė) Paspaudus ant 5x5 man gali išmesti kažkokį daiktą arba parodyti dar daugiau klaustukų, gal net x. Jeigu išmeta klaustukus, tada spausiu bet kurį klaustuką šalia to 5x5, šiuo atveju rinkčiausi 5x4 (5 stulpelis 4 eilutė). Jeigu išmeta porą klaustukų ir nors vieną x, tuomet keliauk žemyn ir remkis kitais pavyzdžiais, kad gautum daiktelį.





Trečias pavyzdys
Aš niekada nespaudžiu kampo pačio pirmo, nes bijau būtent tokios situacijos, kaip ši. Dažniausiai mėginu pradėti su 3x3, 8x3 ar panašiomis vietomis kaip paminėtos, kad būti arti šono, bet tolėliau nuo vidurio. 

Jeigu atsiduriate tarp trijų klaustukų, galite (1) spausti ant bet kurio klaustuko ir laukti tolimesnių ženklų, padėsiančių suprasti kur yra daiktas, galbūt net atspėsite daiktą paspaudę ant klaustuko, na, o kitas (2) vėl šauti į kitą šoną, laukti ten naujų ženklų padėsiančių surasti daiktą. Situacija panaši į pirmo pavyzdžio, tad daug komentuoti nereikia. 


Ketvirtas pavyzdys
Priėjom prie gana linksmesnės situacijos, kurioje nors iš dviejų ėjimų sugebėsite rasti daiktelį!

Pasukite žvilgsnį į dešinį viršutinį iliustracijos kampą. Žmogus paspaudė 9x2 (9 stulpelis, 2 eilutė) ir čia jį pasitiko vienas x, kuris ir parodo kur turėtų spausti du sekančius ėjimus. Šalia X niekada nebus jokio daikto, tačiau jei šalia X yra klaustukai, reiškia, kad langeliu nuo X tikrai kažkas bus. Tik kuris langelis, nėra aišku. 9x1 yra klaustukas, tai reiškia, kad arba ant jo arba šalia jo bus daiktelis. Ant 9x1 spausti negali, nes šalia yra x, 8x2 spausti taip pat negali, nes jis irgi šalia X. Lieka 10x1 ir 10x2, kažkuriame iš šių dviejų langelių yra daiktas. Kuriame, pasakyti neįmanoma, galima pasikliauti sėkme ir spausti labiau patinkantį. Gal sėkmė nusišypsos ir paspausi ant daikto! Jei ne, teks spausti antrą kartą ir jau antras bandymas bus tinkantis šimtu procentu. Taip pat pastebėkite ir dar vieną daiktą esantį šalia klaustuko 8x2. Jis šalia x, tai ant jo būti daiktas negali, 9x1 irgi šalia x, lieka 7x3;8x3'9x3, kažkuriame iš šių X daiktas tikrai bus.

Perspėjimas: Septintajame pavyzdyje įvėliau klaidą. Ten, kur pavaizduotas žalias, turi būti geltonasIštaisyti nebegaliu, tad perspėju. 

Tadaaaam, ir čia jau pradeda matytis šimtaprocentiniai daiktai. Negalvokite, kad turite būti tiek iššaudę langelių, kad matytųsi kažkoks daiktas. Tiesiog radau būtent tokius pavyzdžius. Kalbant apie penktą pavyzdį, kaip jame pamatyti daiktą? - geriausias būdas rasti daiktą, žiūrėti į šalia x esančius klaustukus. Ant to klaustuko nebus daikto, bet šalia jo tikrai bus, tai padeda susiorientuoti. Penktajame pavyzdyje 9x3 ir 9x4 yra net du klaustukai šalia x. Aplink nėra vietos, kur šaudyti, vienintelis variantas yra 10x2, ten daiktas tikrai bus. Šeštajame pavyzdyje daiktą rasti taip pat yra labai lengva. Į kampą užspeistas vienas klaustukas, aplink jį nėra kur šauti, ten tikrai bus daiktas, reikia spausti ant to kampo. Septintajame pavyzdyje įvėliau klaidą. Ten, kur pavaizduotas žalias, turi būti geltonas. Kaip septintajame rasti daiktą? 6x2 yra klaustukas, šalia kurio yra x ir trys atviri klaustukai be jokio x šalia, reikia spausti ant vieno iš jų. Pradėčiau nuo 7x1, nes ten tokie du nuošalūs klaustukai. Jeigu ten neatspėju, spaudžiu 5x1 arba 5x2. Jeigu paspaudus ant 7x1 klaustukas 6x2 vis dar išlieka, toliau spaudžiu ant 5x1 arba 5x2. Aštuntajame pavyzdyje akivaizdžiai matosi daiktas. Klaustukas šalia x yra 2x5. Aplink jį yra atspėtas daiktas, kitas klaustukas šalia x ir švarus, be jokio x šalia klaustukas 1x6, jį paspaudus rasi daiktą.
Visuose šiuose pavyzdžiuose apačioje, 9 ir 10 eilutėje, matosi pilna geltonos spalvos, ten taip pat gali slėptis daiktai, tačiau spėlioti gali užtrukti ilgiau, negu susitvarkant su aiškesne, išsišakojusia viršumi. Kai vien lygus paviršius ir vien klaustukai, bandymų atspėti reikia sunaudoti daugiau, tad taupant spėjimus, reikia tvarkytis su išsišakojusiais ? ir X.

(nuo kairės) pavyzdžiai penktas; šeštas; septintas; aštuntas

Devintas pavyzdys
Dešimtas pavyzdys
Devintajame pavyzdyje matosi viena iš taip pat dažnai sutinkamų situacijų. Pažymėjau tais pačiais ženklais, kur daitkas gali būti ir kur ne. Vėl orientuotis reiktų pagal ? šalia X, 4x3 ir 4x4, tai yra klaustukai, prie kurių šalia yra X, tai spausti reiktų ant šalia geltonai pažymėto ploto. Taip pat 5x5 yra klaustukas prie X, tad spausti norint rasti daiktą reiktų ant šalia esančių geltonų burbuliukų. Dešimtajame pavyzdyje atrasti daiktą iš dviejų paspaudimų nesunku. Jei klaustukas užspaustas sienos, po apačia X o iš šono neteisingas spėjimas, reiškias spausti reikia langeliu nuo x ir atspėsi daiktą, pagal šį pavyzdį tai turi bti 1x4 arba 2x4, kažkur iš šių mėginimų atspėsi tinkamai.

Galutinė išvada: dažniausiai norint surasti daiktą, reikia vadovautis klaustukais šalia x. Bent jau aš taip be jokių safyrų susirenku 3 ar 4 portalus per duotą žaidimo laiką. :)

Tikiuosi, kad mano paaiškinimai sugėbėjo atverti Jums akis ir nors kiek suprasti teleporterio žaidimo tipą. Jeigu Jūs turite kokį nors neaptartą lentelės pavyzdį, prašau palikti jį nuorodoje komentaruose arba atsiųsti man (Vyshnia.) į asmenines žinutes. Tuomet aš jį įkelsiu čia ir paaiškinsiu, kur tokiu atveju reiktų spausti. Prašau nesiųsti panašių lentelių į mano jau paaiškintas, nes tai tebūtų kartojimas to pačio per tą patį. Jei nesugebėjote perprasti daiktų radimo strategijos, naudokites forumo tema, kurioje forumietės (tarp jų ir aš) stengiamės padėti rasti daiktus. Tereikia mokėti įkelti paveikslėlį į forumą ir atsakymą gausite greitu metu. 

38 komentarai:

  1. http://www.comingsoon.net/tv/news/474321-first-look-at-lady-gaga-on-the-set-of-american-horror-story-hotel#/slide/1 Kartais cia ne Lady Gagos apranga is amerikietiskos siaubo istorijos? :D ar tik man cia panasu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://media4.popsugar-assets.com/files/2013/09/30/663/n/1922283/4498dde12424350a_tumblr_lvdv4qi1db1r3e42ao1_500.xxxlarge/i/Moira-From-American-Horror-Story-Murder-House.jpg
      O cia tikrai pirma teleporterio apranga is AHS(tarnaites Moiros)

      Panaikinti
    2. Dėkojame, kad puolėte rūpintis realiais teleporterio deriniais :) Kadangi šis įrašas ir taip visko prigrūstas, jais visais pasidalinsime rytojaus "Panoramoje" ;)

      Panaikinti
  2. O tie izimybiu dalykai su viskam lieka?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai ne :DDDDDDDDDDDDD leidi safyrus kad trumpam paturetum :DDDD

      Panaikinti
    2. Manau, kad grožio salone juos bus galima įsigyti iki lapkričio 3 d., t.y. kol bus teleporteris, tačiau reiktų pasitikslinti forume :)

      Manau, Smaragdę, supratome skirtingai anonime, bet smagu, kad tau buvo nuo to smagu :))))

      Panaikinti
    3. Sie izymybiu bruozai skirti helovinui zaidime bus iki lapkricio3 dienos :)
      beje puikus irasas :)

      Panaikinti
    4. anonime, o nuo kada, be sužadėtuvių organizavimo patalpos inventoriaus, mūsų kažkas įsigijamo yra laikina? :D
      Smaragdė aiškiai turėjo omeny, ar naujieji bruožai yra GROŽIO SALONE laikinai, t.y. ar juos reik, jei nori, spėt nupirkt per tam tikrą laiką, kol jie galimi įsigyti, nes paskui dings.

      Panaikinti
  3. Labukas mergickos! ;**** as Jonas man 14 metu jieskau paneles. Skambinkite numeriu 864389472 lauksiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, tokio "baerio" šitas blog'as dar nematė :D

      Panaikinti
    2. Bleeemba, gaila, per jaunas...Nenuskilo, žodžiu.

      Panaikinti
    3. :DDDDDDDDDD

      Panaikinti
    4. Foy tau kaip tik sapalioti tiks! ;)

      Panaikinti
    5. Kas tu tokia/Toks? :)

      Panaikinti
    6. liamba a busi mano mergina?paskambink man...!sirdute...

      Panaikinti
    7. Kažkaip ruduo keistai mūsų komentatorius veikia - pušenti pradedat žmonės :D Matyt, dėl c vitamino trūkumo ^^

      Panaikinti
    8. Liamba, dėl tavęs galiu pasenėt tik būk mano! ♡

      Panaikinti
    9. O diev..Geras įrašas būtų..."Kaip Jonas merginos ieškojo"(man c vitamino Jonukas davė).Iš kir tiek žmoguje humoro ar durnumo? :DDD

      Panaikinti
    10. Morčius XD XD

      -Sally

      Panaikinti
    11. Ar tekesi uz manes, Jonai? Buk mano vyras! Amzinai tave mylesiu, brangusis!

      Panaikinti
  4. NU VA LIAMBA JAU KABINT NOREJO :D :D :D
    BET PER JAUNAS BISKI :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kur is jusu blogo rasytoju tarpo pradingo Kittie?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kittie paniro atgal į mokslus. Apie tai rašėme atitinkamoje "Panoramoje". Ją ir Vyshnia. pasikvietėme į pagalbą, kaip vasarą Luna išvažiavo dirbti, tai... reikėjo draugų Liambai ir Kittie labai padėjo! :)

      Panaikinti
  6. Liamba gi susipyko su kitte nes jos kazkada seniai buvo apsikeitusios paneliu slaptikais, bet kitte kai gavo Liambos slaptazodi jai visko pripirko, tada jos susipyko o Forbela nebeleido pildyti klubo blogo jai del to. Tada Kitte susidraugavo su Paklode ( Vampe ) ir siaube forumus. Beja ta Vampe ir yra Kittie ir Paklode kartu. Jos veikia kartu, daro viskam itaka : ir kokie bus rubai superpaneleje, kokios akcijos, nauji zaidimai. Jos nutekina slpaltas informacijas + istojo i ILIUMINTATI.
    Nenorit netekekit, taciau tai yra tiesa, kad ir skaudi, bet tiesa.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Akivaizdu kad esi arba iš Forbių,arba pati Kittie,kadangi šitiek žinai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo nei Liamba, nei Kittie, nei bet kuri kita Forbė nieko iš šios žinutės turinio iki šiol nežinojo :D Liuks fantazija.

      Panaikinti
    2. Fantzija - gandai/šmeižtas, kaip bepavadintume - nematau pagrindo tuo tikėti. ;) :)

      Kažkokia disinformacija..

      Panaikinti
  8. atrodo, tik išvažiuok kur ir nors dieną neprisijunk, visad kažką įdomaus praleidi :D
    aš tos žinutės turinio išvis beveik nesupratau, apie kokias ten paklodes šneka ;D
    kaip Luna minėjo ankstesniam komentare, grįžau atgal prie mokslų, ir didesnių kriminalų čia galit neieškot, nerasit ;D dabar užimu garbingą blogo skaitytojos vietą ^^

    AtsakytiPanaikinti
  9. "Keletas" Clarisos būdingų žodelių apie patį Halloween stuff: :D

    Tai iš as iš pačio pirmojo žvilgsnio, atrodo, taip nusivylus likau, labiausiai šukuosenom, nes visos tos trumposios tai man išties pasirodė tokios.. na.. erghem.. 'pigios'... Galų gale, vis tiek laiko pilnabus (+ 1 extra diena dar, kas be ko), tai vis tiek lankysiuos portaluose ir rinksiu dalykus, kad būtų, dėl įvairovės.. ;) Iš tikrųjų man didžiausią gerą įspūdį bematant paliko 5-oji salė - tiek visa gražus, prabangus, elegantiškas apredas, tiek šukuosena (kai ją išbandžiau ant NORMALAUS veido, kita spalva.. xDD).
    Taip pat abejingos nepaliko ir Juodųjų varnų laukas - juoda pompastika, agh, koks KAILIS!.. ^^ Šukuosena... Na, ne kaip 5-oji, bet bet kokiu atveju geriau nei kitos tos trumposios. :D Visai nieko tokia..
    Iš tarnaitės turbūt tenorėčiau "atimti" šluotelę - tokių ir panašių detalių kartais prireikia tam tikriems deriniams, konkursams su tam tikra tematika. O visa aprangos apačia ypač nevilioja.... >.<
    Baldai... Vėlgi - tik tematiški... Fonas irgi niekaip ypatingai neskatina stengtis maximaliai.

    Apibendrinant, ko tikrai iš čia norėsiu - laisvai gausiu, o visa kita - nesiplėšydama ir 'nesiardydama' parinksiu tarp kitko, kad būtų bendram asortimentui.. :D :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Clarisa, tavo komentarai visada papildo mūsų įrašus ^^

      Panaikinti
    2. Smagu ir malonu! ( 3 Nėr už ką. ;) Įdomu išreikšt savo nuomonę. =)

      Panaikinti
  10. Vakar pradėjau žaisti juodųjų varnų lauke, ir ką manot laimėjau 9 daiktus per 2 dienas :) Ankščiau portaluose laimėdavau 2-3 daiktus, o dabar ir šukuoseną spėsiu gauti 1 :) O gal net 2? Na čia jau laiko klausimas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kelk savo lenteliu screenshot'us cia:
      http://forumas.draugas.lt/messageview.cfm?title=helovinas-kita-superpanele-mados-arena&catid=365&threadid=1171785&enterthread=y
      Tau pades ir galesi 3-4 ar net 5 portalus pereiti

      Panaikinti
  11. o kaip kelti nes nemoku ju daryti ir kur jie atsiras???

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Screenshot'as kompiuterio ekrane matomo vaizdo "fotografavimas" paprastai vyksta taip:
      Susirask klaviatūroje mygtuką "print screen" (pas mane jis vadinasi "prtsc" ir reikia spausti kartu su "fn", tačiau dažniausiai tai tiesiog "print screen" kur nors šalia skaičių [ipaletės/i]). Vaizdas nufotografuotas. Tada atsidarai paint programą. Spaudi "select" (punktyrinis stačiakampis įrankių juostoje). Tada ant baltojo "popieriaus" lapo spaudi "paste" ir nufotografuotas vaizdas atsiranda painte, kur gali jį redaguoti.

      Kelti nuotraukas į forumą gali, jei esi jame prisiregistravusi. Ir ten jau sava tvarka. Kiek pamenu, patogiausia kelti paveiksliuką, kaip ir žaidime, prieš tai jį patalpinus į kokią nors internetinę talpyklą, kuri sukuria tavo vaizdui internetinę nuorodą (tinypoc.com; part.lt ir pan.)... Na, bet čia gali pati išsiaiškinti apsilankiusi pačiame forume.

      Panaikinti
  12. Ai nesuprantu kaip ten kelt :( Kaip nors pati susigaudisiu ir ką dar laimėsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Sveikos.Jei nebūčiau radus šio paaiškinimo,taip ir būčiau nesupratus aš... ;D Didelis AČIŪ -Myliune

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.