2015 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Sužadėtinių kolekcija "Pozuok stilingai" 2015


Labą vakarą, mielosios, o šio įrašo proga verta pabrėžti ir - mielieji :D

Šiandien, vėlgi labai netikėtai, žaidime pasirodė nauja sužadėtinių kolekcija. Tiesą pasakius, jei ne Sosra "Akcijų" temoje forume nebūtų to parašiusi, iki pat dabar turbūt nebūčiau supratusi, kad pasirodė nauja kolekcija sužadėtiniams, o ne tiesiog toliau Bondo ikonėlė degė viršutiniame meniu. Nežinau kaip jums, tačiau man niekada nerodo naujų naujienų, kai tik ima mirksėti geltona žinutė... Turi praeiti gera valanda po to, kad naujoji žinutė atsirastų kur jai reikia būti. Ech, šis žaidimas tikrai mėgsta mane paerzinti. 


Lygiai taip pat paerzino ir naujoji sužadėtinių kolekcija. Na, bet kas dar nežieduotos, pirmiau užmeskite akis ką gi šiuo kartu gavome naujoje vyrukų parduotuvėje.


Kai jau turite pirmąjį įspūdį, turiu pasakyti, kad pirmių pirmiausia Lunos akis užkliuvo už "smaragdinių" kelnių ir "dolerinių" batų. Nuoširdžiai apsidžiaugiau, kad pagaliau bus pamaina per visus Sirijaus derinius einantiems puskerziams (Liamba taip pat puikiai žino apie čia aš)... Deja-deja, labai greitai pasipiktinau šia kolekcija lygiai taip pat, kaip ką tik piktinausi merginų "Pozuok stilingai" parduotuve - nė vieno juodo daikto. Na, gerai pas merginas keli buvo - paltas su poza, kepurė, kojinės... Tačiau pas vaikinus tiksliai - nei vieno. Tokios šaunios ir kiek įdomesnės kelnės ir tie batai... ir visi belekokių šviesių spalvų, su kuriomis norint susitarti reikia atskiros nuotaikos kuriant derinius. Su juoda viskas daug paprasčiau. Ji prie visko tinka. Yra praktiška, seksuali, duoda maloniai kartų blogiuko prieskonį ir stiliaus pojūtį tam vieninteliam... Ech. Man giliai po šikna visos tos spalvotos mados, noriu, kad mano sužadėtinis šiame barbių pasaulyje bent atrodytų kaip roko žvaigždė, jei jau neturi oficialaus darbo :D 

Tai tiek bendros informacijos apie kolekciją... Pereinam prie konkrečių drabužėlių apčiulbėjimo ^^


Daugeliui į akis turbūt pirmiausia krito tie drabužiai, kurie ir davė vardą visai kolekcijai - pozos. Na, pamačius šią su šuniukiu, tuoj pat galvoje įsijungė senų senovėje matyta demotyvacija, kurią, manau, taip pat jau spėjote apžiūrėti ir pagauti kampą kur lenkiu... Aš tikiu absoliučia kiekvieno laisve rengtis kaip tik nori ir kada tik nori, bet pernelyg stilingi vyrukai tikrai kelia lengvą šypsnį, o dar tas šuniukas... Kažko šiame kūrėjų kūrinyje vis dėlto reikėjo atsisakyti - ar tai šuniukio, ar tai rūžavos spalvos, ar tai močiutės pledo iš esmės. Megztinis labai mielas. Tik vat sugadintas viso kito mielumo.


Tuo tarpu antroji poza, man visai patiko. Nesugalvoju nė vieno derinio, kuriame būtų galima ją realiai panaudoti, bet... Ech, na ką čia slėpsi, visi rūbai bent kiek apnuoginantys mūsų sužadėtinių krūtinę gana varvinantys seilę :) Ar tai būtų atsagstyti marškiniai, ar štai toks žavingas sprendimas :blush: Bet jau geriau baigsiu, nes rimtai nutišks seilė beanalizuojat šitą "derinį"... :more blush: 

 (Šeštadienį su Liūtu eilinį kartą žiūrėjome vieną iš watchmojo topų video youtubėje ir kai rodė Grace Kelly jam rimtai nutiško seilė jau iš kažko juokiantis :D Vaizdas tikrai buvo kaip iš multiko :D)


Toliau norėčiau pasidalinti kitomis asociacijomis apžiūrint ką gi čia dar mums kūrėjai pripiešė. Na, sutikit toji karūna ir beformis, sunkus megztinis bei šalikas, turi kažin ką tokio gvazimodiško. Batai su savo karoliukais į šuolaikinio juokdario kostiumą taip pat įsipaišo... Žinoma, karūna gali būti labai naudinga panelėms su fantazija ir valdančioms šį žanrą, tačiau... vis dėlto šis rūbų derinys pirmiausia man susivedė visai ne į žavų princą. Kitas "žinoma", manau, kad ir iš megztinio galima pagaminti ką nors labai jaukaus ir meniško. Vis dėlto pirma mintis, turi teisę ir būti išreikšta pirma :)

 
Žiūrim ką turim čia... Dar vienas jaukus, berniuko-meškiuko megztinis. Manau, jau supratote, kad tokie ne visai Lunai prie širdies. Berniukai-meškiukai mažai ką turi bendro su rokenrolu. Su deco nusprendėme, kad ši kepurė greičiausiai pritaikoma tik vienai šukuosenai - nuliniu skustai galvai. Militaristinis jos stilius kaip ir paaiškina tai, tačiau vis tiek gana nesąžininga visų kitų šukuosenų savininkų atžvilgiu. Labiausiai lieku neapsisprendusi dėl palto... Toks žaismingas, smagus, tačiau... ant savo svajonių vyro jo neįsivaizduoju. O jūs? o.O


Paskutinieji šios kolekcijos akcentai, kuriuos norisi aptarti... Čia turiu paminėti, kad derinius dėliojau, jog būtų patogu jums pakomentuoti. Netaikiau jiems jokių kitų standartų. Turime dar vieną jaukų, šiltą megztinį, kurį norėtume pavogti iš savo mylimojo spintos, kai grįžtame sulijusios namo. Šis man tikrai patinka labiausiai iš visų šioje kolekcijoje. Tačiau tai vis tiek nereiškia, kad Sirijus kada ką panašaus dėvės :D 

Apie kitas dvi esmines šio derinio detales nesu tokios palankios nuomonės... Jau kad moteris gerai atrodytų su negyvų gyvūnu ant kaklo reikia ne belekokio derinio, o čia vyras... Žinau, kad daugelis jūsų, ar bent jau mano mielų forbių, kailiukus ir kailinius labai mėgsta, bet man tai visada bus negyvi gyvūnai, tad kai giriu jūsų derinį su šiuo akcentu, geriau jauskitės labai ypač ypatingai! Tačiau kailis ir vyriškoje kolekcijoje... smūgis žemiau juostos man. Ir tai ne ką mažiau skausminga.

 Kitas panašus smūgis - rankinė. Na, kas per reikalas šiame žaidime su tomis rankinėmis vyriškose kolekcijose? Rankiniai ar per petį permesti portfeliai atrodo tikrai solidžiai, kuprinės - visiškai normalu, bet čia tikrų tikriausia rankinė. Ją net nešioti galima tik kaip panai - arba ant sulenktos rankos (kad būtų galima pademonstruoti manikiūrą), arba sugniaužus delne (kad būtų galima vožti kam per kuprą tamsioje gatvėje). Nieko neturiu prieš gėjus, tačiau tai tikrai labai gėjiška, o mes juk nesusižadėjom su gėjais, a? Jie galės būti vyriausiais pabroliais vestuvėse, o tuo tarpu sužadėtinis neturėtų kelti tokių asociacijų... Tad tariu riebų "ne" vaikinams su rankinėmis. Jeckau, aš net savo Liūtui neleidžiu nešti savo rankinės, kad ir kokia sunki būtų, o čia sužadėtiniai su savo pačių rankinėmis! Gerai. Tema baigta. Mintį vėlgi pagavote :) 

Apibendrinus - kolekcija gana įdomi ir dviprasmiška. Yra joje gražių daiktų, tačiau mažuma iš jų (bent jau Lunai) bus pritaikomi deriniuose. Jau greičiau susirinksim kiek mados taškų ir tiek naudos iš šios kolekcijos. 

Tikiuosi nieko netyčiomis neįžeidžiau, išjuokdama kam nors labai patikusį šios kolekcijos daiktą. 
Bet juk žinote, kad aš nepiktai ir net su meile! :D

Gero visiems vakaro!

P.S. Dėkui Liambai už dailiai apipavidalintą bendrą kolekcijos vaizdą.

P.P.S. Atsiprašau už idiotišką vaizdų išdėstymą... Visiškai jie manęs šiandien neklausė. Vėl. 

4 komentarai:

  1. i think the red cape is it :D
    http://gentlemenofthestreet.com/post/77276531033/cashmere-cape-gentlemen-of-the-street-walk

    Jules843 LP Italy =) i read you always! Good job :*!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thank you very much, Jules :)

      That cape (as you call it) or blanket (as I would call it) looks really strange in real :))

      Panaikinti
  2. Klausiau moderatores apie busimaji zaidima, taigi siek tiek informacijos - Busimasis zaidimas pasirodys sia savaite ir jis bus zemelapio su kauliuko ridenimu tipo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai už informaciją! :) Būtinai panaudosime ją rytojaus "Panoramoje" ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.