2016 m. sausio 26 d., antradienis

Žaidimas "Šešėlių miestas"

Labą rytą,

praeitą penktadienį, pasibaigus Venecijos karnavalo žaidimui, visos nekantriai laukėme naujo, seniai žadėto, dar nematyto tipo kolekcijos ar žaidimo. Deja, jaudulį daug kam greitai pakeitė nusivylimas ar pašaipus Pfff... Panašu, jog kūrėjai tebetobuliną tą dalyką, kurį kadaise mums žadėjo administratorė, tad į MA grįžo labirinto su portalais tipo žaidimas "Šešėlių miestas".


Kadangi tai antrą kartą vykstantis žaidimas nejaučiau didelio reikalo skubėti su jo apžvalga. Tačiau visai nesena patirtis parodė, kad MA žaidėjos tikrai ateina ieškoti į mūsų blog'ą senų akcijų ir... kartais tai būna antrą kartą žaidime buvusios akcijos, apie kurias taip ir neparašėme, ar ne Akvilyte? ^^"

Taigi, "Šešėlių mieste" galimos laimėti aprangos ir chna yra iš filmo "Mirties įrankiai: Kaulų miestas" (The Mortal Instruments: City of Bones) (2013), o pastarasis sukurtas pagal to paties pavadinimo Cassandros Clare knygą (pirmąją iš šešių "Mirties įrankių" serijoje).

Filme vaidina tokie žavingi aktoriai kaip Lily Collins ir Jamie Campbell Bower, deja, tai neišgelbėja jo nuo buvimo visiška katastrofa. Atleiskite, jei kam patiko šis filmas, o dar labiau atsiprašau tų, kuriems patinka šios serijos knygos, tačiau net sunkiai sirgdama ir vangiai reaguodama į aplinką, negalėjau patikėti koks jis kvailas, kai jį žiūrėjau...

Kaip minėjau, filmas pasirodė 2013 metais, tada MA ir vyko "Šešėlių miesto akcija" pirmą kartą. Tiksliau, tai buvo apie 2013 m. lapkričio 23 dieną. Tądien Dione forume įdėjo visų labirintų prizus. Tačiau šiuo metu, matyt, jau pasibaigė jų nuorodų galiojimo laikas, tad teko padirbėti papildomai bandant atkurti, kas kuriame labirinte yra.

Kaip netiesiogiai minėjau, kai pirmą kartą MA turėjome šį žaidimą sunkiai sirgau. Tad mažai rūpėjo kas dedasi aplinkui, nors pakankamai, kad pasižiūrėčiau filmą, pagal kurį nupieštos žaidimo aprangos... keista.

Šiaip ar taip, dažnai matydama Liambą su ta balta palaidine ilgomis rankovėmis, ar vienais iš tų trumpų batų su tokiomis coool sagtimis, dažnai paliūdėdavau, kad nesusirinkau jų ir Lunai. Tad esu viena tų, kuri labai džiaugiasi sugrįžusiu žaidimu ^^

Norisi pridėti, kad šį džiaugsmą gerokai pritemdė žaidėjų reakcija į "Šešėlių miestą" MA forume. Reikia toleruoti žmones, kurie buvo jau viską čia surinkę ir jautėsi nuskriausti... bet kai pamačiau kelis iš eilės skundus, kad negavo nemokamo laimingojo kauliuko, per mažai rašiklių ar pateko ne į pirmą portalą... Mažai trūko iki pradėjimo spjaudytis ugnimi... Na, tikrai. Kaip taip nemokėti skaityti, bet mokėti rašyti nesąmones, niekaip niekad nesuprasiu... Skaitykit administracijos žinutes, vaikai, skaitykit sumautas žinutes, o tik po to gadinkit visiems iš eilės nuotaiką su savo dundukų skundais.

Ufff... pasidarė kiek geriau kai išsiliejau :D Ačiū už dėmesį. Pereinam prie aprangų ir portalų. Na, tiksliau likusio įrašo esmė, jog... kokį antrą kartą gyvenime pati (aš pati, tai yra Luna) dariau akcijų iliustracijas ^^" Žinoma, pozų laužyti nerizikavau, tačiau pilno dydžio drabužių ieškojimas, šukuosenų ieškojimas ir pan. tapo gana rimtu iššūkiu :) Tad žiūrėkit į tai kiek pro pirštus ^^

Visuose mažuosiuose labirintuose, o tiksliau portaluose (kaip jie vadinami administracijos žinutėje) yra po 6 skryneles su daiktais, visi rūbai verti po 50 mados taškų. Chna nevertos nieko :P Na, tik, žinoma, profilio fono, kurį gausite tik surinkusios visus 24 daiktus portaluose.

Pirmo labirinto prizai: auskarai, vėrinys, žiedas, apyrankė (kuri atrodo kaip pirštinės), suknelė ir batai
Antro labirinto daiktai: auskarai, palaidinė, sijonas, diržas, pėdkelnės, batai
Žinau, jog atrodo keistai, bet tikrai tikrai batai su sidabrinėmis sagtimis yra portale kartu su balta apranga, o batai su auksinėmis - portale su odinėmis kelnėmis ir švarku. Nors realiose aprangose akivaizdu, jog jie turėtų būti sukeisti vietomis ^^ Ir pagal kodų eiliškumą taip turėtų būti, tad galbūt pirmą kartą taip ir buvo, o dabar yra atvirkščiai... Žodžiu, skanios košės makalošės ^^"

Trečiasis labirintas - 6 runų chna
Kiekviena filme vaizduojama runa turi savo reikšmę. Nežinau, kaip su jomis yra knygose, tačiau internetiniai šaltiniai gana greitai išaiškina, kad:

chna ant lėlės kaklo reikšmė yra "pusiausvyra";
chna ant lėlės krūtinkaulio - "angeliška jėga";
chna ant kairiojo žasto - "aiškiaregio žvilgsnis";
virš kairiojo riešo - "tvirtumas";
dešiniojo žasto runos niekaip nesuprantu arba reiktų dar geriau paieškoti... tai tarsi lyg ir galėtų būti "bebaimis" ar "dovana/talentas" ...
Na, o chna ant dešinės šlaunies reiškia "įžvalgą/numatymą".

Ketvirtasis labirintas - palaidinė, kelnės, švarkas, diržas, pirštinės ir batai
Tad toks tas mažas įrašiukas, apie seną seną, bet visai šaunų žaidimą. Na, šaunus jis savo prizais. Dėl tų paskutiniojo portalo pirštinių esu pasiryžusi pereiti visą ilgą labirintą :D Nors visiems seniai aišku, kad šitas žaidimo tipas yra tikras safyrų rijikas, o senoji jo forma - kai mažuosiuose labirintuose daugybė tuščių langelių be jokių prizų - tiesiog žlugdo, kai jau pripratome bent prie smaragdų ir dolerių lietaus, jei jau nesisekdavo ant daiktų pataikyti :))

Gražios visiems dienos ;)

P.S. Noriu pridėti padėką "Shadow" ir "Alatėja" klubo blog'ams. "Shadow" už šeštojo daikto pirmajame labirinte priminimą, niekada nebūčiau prisiminusi, kad ten buvo tas žiedukas. O "Alatėjoms" už darbo palengvinimą su savo skiltimi "Kodų skyrius" ;) Ačiū!

P.P.S. Po iliustracijomis išvardytų daiktų eiliškumas NEatitinka jų išsidėstymo labirintuose. Tikrai nepamenu kas po ko ėjo pirmame labirinte, net antrame, nors jį perėjau šiandien ^^"

6 komentarai:

  1. Visos forume zinutes apie negavima tu rasikliu ir pns., buvo pries tai, kai dar net administracija apie ta "nauja" zaidima, nieko nepranese mums i MA, todel begom rasyt, gal kazkokios klaidos, ar kas.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tada atsiprašau, jog ne laiku ir ne vietoje išliejau emocijas. Kai pagalvoji, beveik visą savaitgalį sėdėjau be interneto, tai ką galėjau žinoti... iš kitos pusės, logiška, kad antrą kartą neturėtų būti galima eiti per tuos pačius portalus, kuriuose jau surinkote visus prizus... Tokiu atveju, manau, pykčių būtų nepalyginimai daugiau...

      Panaikinti
  2. sveikos, gal turit pradinio žemėlapio paveiksliuką, kad būtų galima matyti kiek langelių pvz. nuo antro labirinto iki trečio?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Netikėtai... turiu ^^

      http://i278.photobucket.com/albums/kk82/surmulys/labbb_zpsrykml8oj.png

      Panaikinti
  3. Sveiki, noriu paklausti. Kada šiais metais vyks šis žaidimas. Netikėtai radau šį puslapį ir prisiregistravau prie žaidimo ,,Superpanelė".

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.