2016 m. kovo 8 d., antradienis

Žaidimas "Pavasaris" - Baldai ateina :D

Įrašą parengė Liamba ir Lunalight

Sveikučiai,

nespėjom dar išsiaiškinti kame reikalas su vakar rasta Taylor suknia ir Grande šukuosena, o jau pristatome dar kai ką labai mielo ir džiugaus. Šiandien ryte gavome žinią, jog artimiausiu metu numatoma baldų kolekcija (?!), tad Liamba nebūtų Liamba jei nepatikrintų kodų. 

Žingsnelis po žingsnelio, prieš akis susidėliojo smagi, jauki, nuotaikinga aplinka su žavingu ežiuku prieš akis, kuris regis nupieštas spec. Lunos dienoraščio reklamavimui ^^

Nesame tikros ar pavyko rasti visut visus naujus baldus. Pačioje pradžioje jų buvo vos 10 ir tik po truputį išaugo iki to ką matote dabar :) Panašu, jog daugelis daiktų yra vienos spalvos, tačiau bent pagalvės turi kelias spalvas ir tai tikrai nuteikia laukti būtent baldų kolekcijos. Nors pati dar nedrįstu tuo tikėti ir galbūt baldai kartu su vakarykščiais daiktais bus kokio žaidimo prizai :)

Nežinau kaip Jūsų aplinkoje, tačiau mūsų klubo merginos jaučiasi gana nusivylusios dar nesulaukusios nieko kovo 8-tosios proga nuo kūrėjų. Žinoma, jau turime šiai progai skirtą žaidimą, tačiau ir mažytė dovanėlė taip pat jau buvo tapusi gražia MA tradicija... Tulpės aksesuaruose irgi nuteikia labai kovo aštuntiškai

Jau išreiškiau savo simpatijas tam be galo mielam ežiukui. Tuo tarpu tie du medžiai šalia žydinčios vyšnios nuteikia... keistokai :D Kai pirmą kartą juos pamačiau negalėjau nesijuokti ir nepasijusti maža ištvirkėle ^^"


Pilno dydžio sofų rasti taip ir nepavyko, tad pagalvės kiek skraido ore, tačiau bendras vaizdas maždaug toks ^^

Paprastai daug dėmesio baldų tikrovėje paieškoms neskiriame. Tai tiesiog labai beviltiškas reikalas. Dažniausiai aptinkame juos netyčia po kelių mėnesių :D Tačiau šįkart baldų tikrovėje paieška prasidėjo gana optimistiškai. Na, tiksliau aksesuarų paieška. Pavyko rasti net 3 ir laikau tai rimtu pasiekimu mūsų blog'ui :D


Tiek žinių šiam kartui :) Liekam budrios ir žiūrim kas bus ;))

Profilio fonas


15 komentarų:

  1. Ten apie tuos medžius gerai parašėt :DD
    Man tai jie panašūs į mamą,tėtį ir tris vaikus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man tai i vyriska lytini organa panasu,tas medis ilgas,o du krumeliai kaip kiausiukai,tik va vienu krumeliu perdaug

      Panaikinti
    2. Taip sakant "there are two kinds of people in this world..." :D

      Panaikinti
  2. Sveikos man asmeniškai labai liūdna,kad negavom dovanų moters dienos proga,nes jau vakar su drauge tikėjimės šios dovanos. Žinima tikrai naivu, kad laukėm nemokamos šukuosenos ir derinio,bet liūdna. Iš baldų labiausiai patiko tas mažasis ežiukas:)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, ir mus kiek tai nuvylė. Sukau mintį, jog per paskutinius hakerių puolimus vis gaudavom kompensacijų, tad gal taip ir nuplaukė ta dovana, bet ką jau bepadarysi. Turim juk žaidimą :)))

      Panaikinti
  3. Ten kažkas rašė apie jachtos tipą. Tai jei daiktų tik po vieną spalvą, visai gali būti, kad taip ir bus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, pagalvėlės tikrai 4 ar 5 spalvų, o daugumos daiktų taip ir nepatikrinom. Buvo gana sunku juos sužvejoti, o kur tau dar per 74 spalvas pereiti....

      Panaikinti
  4. Gražūs baldai, aš irgi nusivyliau negavus jokios dovanos, rodos būtų pradžiuginusi net menkutė dovanėlė, o labiausiai tikėjausi šukuosenos... Beje nuostabiai rašot klubo blogą. Aš neseniai kuriu klubo blogą ir darau nuotraukas ,ir nelyginu savęs su Jumis , tačiau gal galėtumėte parašyti ar gražios mano darytos nuotraukos ir ką patartumėte. Būčiau labai dėkinga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai, Riola :) Dėl viso kito atrašysiu asmeniškai ;)

      Panaikinti
  5. I am from CZ, but this is beautiful!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gal turit grindu koda?

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.