2016 m. balandžio 9 d., šeštadienis

Šanaros kronikos (3x3 lentelė)

Įrašą rengė Liamba ir Lunalight.

Gerą dieną, bičiuliai :)

Norime pristatyti jums būsimo žaidimo aprangas ir dvi šukuosenas.

MA šį pavasarį stačia galva pasinėrusi į fantazijų pasaulį ir šįkart mūsų taip pat laukia šio žanro drabužėliai. Tačiau jei "Ledo karalienėje" iš prigimties šaltų spalvų aprangoms suteikta daugiau pavasariškų, šviesių, barbiškų atspalvų, tai šįkart turėsime tik originaliai tamsius rūbus bei aksesuarus.

Būtent pastarieji labiausiai ir pradžiugino mūsų blog'o komandą :) Odiniai diržai bei pirštinės, Lauri Ylönen (The Rasmus) vertos plunksnos plaukuose bei įspūdingi rankų bei kojų papuošalai, o kur dar elfiški auskarai. Apskritai visoje kolekcijoje netrūksta odos, metalinių detalių, korsetų ir karingumo. Nors raudonoji suknelė kaip tik labai aistringa atsvara kitų trijų derinių "nemoteriškimui" :)


Nors turime keturis aprangų komplektus keturioms 3x3 tipo žaidimo lentelėms, kol kas radome tik du potencialius pagrindinius prizus - šukuosenas. Antrame paveiksliuke su aprangomis esančios šukuosenos sukurtos, arba kiek pakoreguotos Liambos, tad... dėl tos uodegikės permestos per petį labai džiūgauti neverta, jei kam patiko taip kaip mudviem su Mirseta :D

Šukuosenas turime tik dvi, tačiau išties labai originalias ir žaidime visai nematytas. Pynių motyvai puikiai gelbėja iš esmės žaidime jau po 3-4 kartus buvusius šukuosenų "formules": per dešinį petį permestus ir atgal sušukuotus plaukus.









Pereinant prie ne tokių linksmų temų - 3x3 lentelės tipas yra labai labai brangus. Be safyrų jame mažai ką paveiksi, jei neturi antgamtiškų galių... Kadangi gana aktyviai prižiūriu ir angliškos versijos savo lėlę, tai iliustracija šiam teiginiui labai paprasta - iš Venecijos karnavalo žaidimo nelaimėjau nė vieno daikto. Nė vienui vieno paprasčiausio daiktelio. Ką jau bekalbėti apie galimybę pasipuošti kokia mandra šukuosena.

Taigi, kai ėmėmės po truputį rankioti šio būsimo žaidimo daiktus su Liamba supratome, kad greičiausiai teks pirktis safyrus... Nors pastarieji žaidimo nesklandumai gerokai sustiprino norą to nebedaryti... Vis dėlto, jei pirmoji šukuosena bus kurioje nors galinėje lentelėje - kažin ar imsiuosi to pirkimo. Šukuosenų jau turiu prikaupusi labai nemažai, tad tikrai nebėra taip, kad kartais pagalvoju "Et, jei turėčiau aną šukuoseną, derinys būtų tobulas".

Šiaip ar taip, su iliustracijomis dar nebaigėme, tad mažiau verksmų daugiau vaizdų :D
Liambą ši kolekcija įkvėpė pagaminti ir atskiras kiekvienai aprangai iliustracijas, kaip ji atrodo panelės spintoje :) Kadangi švarkai uždengia minėtus korsetus, o ir šiaip mažos detalės ant lėlės ne tokios aiškios. Tad štai dar viena galimybė paanalizuoti, ar yra kas artimo jūsų dūšioms šiame būsimame žaidime ;)


Šio įrašo pavadiname figuruoja "Šanaros kronikos" (The Shannara Chronicles) - tai serialas, pagal kurį sukurtos šios aprangos. Na, o pastarasis kurtas pagal Terry Brooks Šanaros trilogiją, parašytą dar 1977-1985 metais. Tik niekaip nesuprantu, tai keturios ar trys ten knygos :D

Na, o serialas dar visiškai šviežias - turi 2016 metų datą, vos vieną sezoną ir vos 10 serijų. Žiūrovų yra vertinamas gana palankiai (tokiais atvejais visada remiuosi imdb duomenimis) - 7,7/10 balų.
Jame pasakojama apie fantastinį Keturių Žemių pasaulį, į kurį sugrįžta demonai... Keturi pagrindiniai veikėjai keliauja gelbėti senovinio medžio, kuris iki tol saugojo ištremtus demonus.

Nežinau, ar tokie scenarijai yra įprasti fantastiniam žanrui, ar mano anglų kalbos žinios visai nusigyveno į trečios klasės lygį :D Gal geriau pereikime prie realių aprangų ir tiek :))



Taigi, tiek žinių šiandienai iš mūsų fronto ;)

Smagaus visoms savaitgalio ir palankių teleporterio langelių ;) 

15 komentarų:

  1. Atsakymai
    1. Reikia eit ir mamos prašyt,kad safyrų nupirktų tam ''ėdikui',bet žinau kad nenupirks.
      Aš pati rašau puslapį(ne SuperPanelės)bet ten visiška pieva.

      Panaikinti
  2. Hmm, nemėgstu 3x3 žaidimo :D
    Rūbai nevilioja, tačiau šukuosenosss :oooo
    Reik nustot seilę varvint, vis tiek nieko nelaimėsiu :D :(
    Puikus įrašas, Liamba :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O aš tai pažiūrėjus į pačius pirmus paveiksliukus pagalvojau, kad šukuosenos kaip ir niekuo neypatingos...neskaitant tos surištų plaukučių, kurią tikrai būtų smagu laimėti. Deja.... :D
    Šaunuolės kaip ir visada:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Liambai šis komentaras turėjo labai patikti :D
      Ir dėkojam už įvertinimą :))

      Panaikinti
  4. Ooo, smaragdų-safyrų ėdrūnas artėja... Drabužėliai mieli, bet išgyvensiu be jų. Juolab kad odinių kelnių troškulį ką tik patenkinau su teleporteriu. Bet va tos elfiškos „ausytės“, ar kas ten – šitų neatsisakyčiau, kaip ir pirštinių bei bižuterijos. O štai iš šukuosenų pirmiausiai griebčiau tą „Made by Liamba“ uodegą. :D Patinka ir ta su trim bandelėm „Pynutė“ viršugalvy, tik aš asmeniškai labiau norėčiau, kad ji būtų trumpų plaukų. Aišku, koks ten skirtumas, ko aš noriu, vis tiek turbūt nieko negausiu. :D O pabaigai – labai šaunus įrašas, kaip ir visi!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tos elfiškos "ausytės" yra auskarai ;)

      O šiaip jau ir pati imu susivokti, kad nelabai ką laimėsiu šiame žaidime, kadangi safyrų pirkti vėl nebenoriu :D

      Panaikinti
  5. I can't understand something on the outfit with red dress... What's that on the head? hat or hair accessory, or will be available in accessories?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. These feathers will be available in category hair accessories :)

      Panaikinti
  6. Sveikos :)
    Žiauriai nukripstu nuo temos. bet formue nėkas neatsako visa diena niekam :D
    o jus kiek inau visai gerai gaudotes ;)
    aidime teleorteris man beliko 1 daikciukas kad gauciau sukuosena et kaip man likimas pakiso koja ir uzmete toki dalyka su kuros as labai painuojosi tad tikuosi sulauksiu is jusu pagalbos :)
    (ps zinau kad nelabai mandagu bet labai reikia ;D)
    http://www.talpykla.com/?di=WWL2

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai jei vienas daiktas liko jis tikrai bus šalia pilko langelio. Mmm... pats dešiniausiais stulpelis, antra nuo apačios eilutė :)

      Panaikinti
    2. Diselis a2i* :))) :*

      Panaikinti
  7. Sveikos :) tai kada bus ziniu apie vestuves? jau raset, kad kova, bet jau balandis ipusejas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taigi, va... nebežinai žmogus kaip ir kuo bepasitikėti :/ Žinia apie vestuves kovą ar artimiausiu tam metu, buvo gauta iš bulgarų administratorės per atsiliepimų skiltį. Tad jei jau ten negalima gauti pasiteisinančios informacijos, tai tada visai nežinia, kur galima.

      Nors visada lieka variantas, kad "artimiausiu metu" gali būti ir liepa :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.