2016 m. gegužės 20 d., penktadienis

Žaidimas "Išleistuvių dovanos"

Įrašą rengė Liamba (tekstas ir paveikslėliai) ir Vyshnia.(paveikslėliai)

Labas vakaras, skaitytojos!

Šiandien į Mados areną po ilgokos pertraukos atkeliavo labai seniai matytas žaidimo tipas (maža-vidutinė-didelė dovanos), kuris paskutinį kartą arenoje buvo pasirodęs 2015 metų lapkričio mėnesį. Taigi kiek daugiau nei po pusmečio pertraukos turime ir vėl galimybę išbandyti savo sėkmę renkant išleistuvių balionus, o vėliau - atidarinėjant inventoriuje sukauptas dovanėles...arba rimtas dovanas.
Ir, rodos, šį kartą rimtų dovanų (rimtos-didelės) pavyks įsigyti daugiau, kadangi kūrėjai šiek tiek pakeitė žaidimo taisykles žaidėjų naudai. Nuo šiol laimėjus dvikovą prieš supermodelį bus galima gauti nuo 3 iki 5 balionų (vietoje anksčiau, jei neklystu, buvusių trijų balionų). Taip pat laikinai pakeistos žaidimo taisyklės - iki "Išleistuvių dovanų" pabaigos Mados arenoje galima kviesti kitas paneles į dvikovas +/- 10 lygių skirtumu. Pasibaigus žaidimui, kaip ir iki šiol, galėsime kviesti +/-5 lygių skirtumu.

Aptarus svarbiausius žaidimo pakeitimus, galime pasižvalgyti į būsimus "Išleistuvių" dovanų derinius. Iš tiesų Luna vakar buvo teisi sakydama, kad žaidime bus "daug blizgučių, pūstų sijonų ir elegancijos". Kaip matote, šių savybių tikrai netrūksta visoms suknelėms. Kai kurios iš jų itin prabangios bei puošnios, kai kurios šiek tiek paprastesnės, tačiau tikrai liežuvis neapsiverčia jų   pavadinti "kasdieniškomis".



Iš viso bus galima laimėti 6 skirtingas sukneles (viena su išskirtine poza), vieną šalį, penkias delnines, du diržus, dvi apyrankes, keturias poras auskarų, vieną plaukų papuošalą, vieną žiedą bei penkias poras batų. Taip pat keturias šukuosenas ir automobilį, kuris suteiks +70% populiarumo grožio statistikai. Apačioje galite pamatyti visų spalvų prizus. Tiesa, šį kartą automobilio "perdažyti" nepavyks, kadangi jis tik vienos spalvos - burgundinės.













BMW X6
Tikiu, kad kažką nusižiūrėjote iš šių prizų, todėl linkiu kuo lengviau, per daug nepaploninus piniginės juos gauti ^^Gražaus vakaro ir iki kitų įrašų!

38 komentarai:

  1. Sveikii! Labai džiaugiuoosi šia nauja akcija, tik man vienas toks klausimėlis iškilo - o jei perki didelę dovaną ir turi didelius šansus laimėti, tai, jei pasiseka, gauni iškart visą komplektą (suknelę, batus, delninę, šukuoseną..) ar iš vienos dovanos gali gauti tik 1 daiktą? Nes nebežinau ar užtenka 1 didelę dovaną nusipirkti, ar reikia kelias iš kart pirkti, kad galėtum apsiengt gražiai?:D Praeita tokia akcija jau taaaaip seniai buvo, o tada aš tik pradėjau žaisti, tai nieko nebepamenu:DD

    ~Eimantė8

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O ar duoda sukneles visu spalvu ar kaip?

      Andreja

      Panaikinti
    2. Didelėje dovanoje dažniausia būna daugiau nei vienas drabužis (vienos spalvos), tačiau ne visas komplektas. Vienos didelės dėžės tikrai neužteks apsirengti gražiai :D
      Luna praeitais metais buvo parengusi įrašą apie dovanas, gali pasiskaityti ir apsispręsi, kurias dovanas pirkti :)

      http://forbes-club.blogspot.lt/2015/08/apie-dovanas-maza-vidutine-ar-didele.html

      Panaikinti
    3. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
  2. Sveikos, merginos, ačiū už informatyvų įrašą. Nebeišmanau kur sužinoti vieną su žaidimu susijusį dalyką, tai klausiu jūsų. Kada atsinaujina supermodeliai, t. y. pasidaro vėl nulinio lygio? Maniau, kad praėjus parai nuo kovos su nulinio lygio modeliu (kažką tokio radau forume), bet pasirodo, kad ne. Besitikrindama, kada jie „nusinulins“, veltui sunaudojau jau 9 pop. priedus ir dar pašvaisčiau energijų... Nebenoriu daugiau taip aklai žaisti, tai labai tikiuos, kad kas nors iš jūsų žinos tokį dalyką. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiek pati suprantu tą modelių reikalą, tai jų lygio mažėjimas yra palaipsnis.. pavyzdžiui jei šiandien apie 18 val. vakaro pakvietei paskutinį modelį kokio 20 lygio, tai rytoj apie 10 ryto bendras modelio lygis gal jau bus nukritęs iki kokio 5...

      Jei kvieti modelį dienos dvikovai vieną kartą dienoje, tai po paros jis jau tikrai vėl bus nulinio lygio, o šiaip, manau, kad iš kokio 15 lygio jam vėl nukristi į nulinį užtrunka ilgiau. Bet negaliu atsakyti KIEK ilgiau...

      Nežinau, ar yra bent kiek naudos iš tokio atsakymo...

      Moralas - geriau rašyti administracijai į atsiliepimus :D

      Panaikinti
    2. Ačiū, Luna! Man tikrai naudingas tavo atsakymas, nes dabar bent susigaudau daugmaž, kokiu principu viskas vyksta, o tai jau buvau gerokai sutrikus. Vakar apie 18,30 mušiau 18 lygio supermodelį ir pralaimėjau, šiandien 7,30 vėl kviečiau supermodelį į dvikovą ir man išmetė 16 lygio. Tai per pusę paros jis tikrai nedaug pasilpnėjo, nes po pralaimėjimo ir taip būčiau gavus jį 17 lygio (jei gerai suprantu, jei prieš jį pralaimi, kitą kovą gauni su to paties lygio supermodeliu). Tai darbinė hipotezė, taip sakant :), būtų kažkokia tokia – reikia jo „nedavaryt“ iki didelių aukštumų ir daryt kokias dienos pertraukėles, tada turėtų žaistis normaliai.

      Esu užklausus dar ir forume, gal kas iš administracijos užeis ir žinos tiksliai. O į atsiliepimus, gėda sakyt, niekad net nesu pagalvojus parašyt kokiu klausimu... Reikės būtinai panaudoti šitą funkciją, ko gero, eisiu tą dabar ir padarysiu. :)

      Panaikinti
    3. Na, taip, aš paprastai darau dienos pertrauką po visos dienos kvietimų jų į dvikovas :) Gal kuo aukštesnio lygio modelis, tuo sunkiau jam "nukrist" žemyn, o nuo kokio 5 lygio iki 0 greičiau nukrenta, nei nuo 18 iki 16 :)

      Na, čia jau teorijos :)

      Manau, per atsiliepimus tikrai greičiau atrašys nei į forumą ;)

      Panaikinti
  3. O kurioje dovanoke laimimi automobiliai dazniausiai?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Automobilis laimimas, bet kurioje dovanoje. Visiškai bet kurioje. Jei tavo pagrindinis tikslas yra automobilis (rūbai ir šukuosenos nelabai patinka), tada geriau nusipirkti kiek įmanoma daugiau mažų dovanų, jei nori kurios nors gražios suknios - geriau orientuotis į dideles ;)

      Panaikinti
    2. Man asmeniškai automobiliai iškrenta likus 1-2 dienoms iki akcijos pabaigos, kai jau paskutinę ar priešpaskutinę dovaną nusiperki :D

      Panaikinti
    3. Galvoju, kad vidutines pirkti geriausia bus, jei ka ka nors didesnio laimesiu:)

      Panaikinti
    4. Nors... Gal mazas, daugiau nusipirksiu ^^

      Panaikinti
  4. http://midnightour.weebly.com/381aidimo-akcijos.html Jos jus kopijuoja -_-

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Be pastabos apie nenatūralią šukuoseną (nors tai kiekvienam akivaizdu), daugiau nieko nematau nukopijuoto :)

      Panaikinti
  5. Sveiki! Kodel istryniate senu zaidimu puslapi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jetus, nu, negąsdink :D

      Viskas savo vietoj, nežinau, ką turi omenyje ^^

      Panaikinti
    2. Turiu omenyje kur buvo seni zaidimai. Na ta prasme seni zaidimai su datom, bent jau as ju neberadau. Turbut apsizioplinau :D Jei galit numeskit linka :)) Dekui ^^

      Panaikinti
    3. Nors jau ir pati radau :D Ziopla vista :DD

      Panaikinti
  6. Viiiisiškai susižavėjau velta šukuosena(kur su suknele iškišta koja)... Ačiū merginos už puikų įrašą, MA perliukės! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir man labiausiai patiko ši :) O Liamba ir Vyshnia. tikrai labai šauniai pasidarbavo, ta proga dėkoju ir aš :))))

      Panaikinti
  7. O kurioje dovanoje didžiausia (daugmaž) tikimybė laimėti šukuoseną? ;>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su šukuosenomis irgi įvairiai būna... man atrodo Chadė kažkada dalinosi įspūdžiais, kad per visą akciją pirko tik mažas dovanas ir laimėjo ir mašiną, ir šukuoseną.

      Panaikinti
    2. Bet tai nereiškia, kad šukuosenos dažniausiai būna mažose! :)

      Panaikinti
  8. Sveikos! Manau pirksiu kokias 5 dideles 3 vidutines ir 8 mažas, nes labai noriu tos ,,veltos" šukuosenos 3 suknelės ir šalio. Vistiek kažką turėčiau gauti ☺

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gal galite surašyti visû suknelių spalvų numerius ? ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suknelės 750 spalvos: 2, 9, 14, 49, 72;
      suknelės 751: 4, 5, 29, 40 ir 49;
      suknelės 752: 30, 31, 43, 48 ir 56;
      753: 12, 23, 36, 68, 69, 71;
      754: 1, 6, 48, 49, 69, 73;
      755: 23; 38; 46, 48; 50; 68.

      Panaikinti
  10. sveika Lunalight, mačiau laimėjai pačią gražiausią šukuoseną! įdomu, kurioj dovanoj ją radai? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, manoji buvo didelėje dovanoje. Gavau ir dar vieną šukuoseną - tą nenatūralios formos (je...), taip pat iš didelės dovanos. Tačiau klube nemažai merginų tiek šukuosenomis, tiek automobiliais džiaugėsi ir iš mažų, ir iš vidutinių dovanų ^^

      Panaikinti
    2. Aš taip tą šukuoseną laimėjau ^^ Kaip ir Lunaligth, laimėjau ją didelėje dovanoje.

      Panaikinti
    3. aš taip pat laimėjau dvi šukuosenas iš didelių dovanų, bet, žinoma, ne tą gražiausią. pirkau ir daug mažų dovanų, bet jose nieko gero. tai jei ir jūs iš didelių laimėjot, tai turbūt reikia jau ir man pasiduot - nelaimėsiu jau jos... :)

      Panaikinti
    4. Na, ilgų tiesių plaukų šukuoseną laimėjau iš mažos dovanos, bet dvi iš keturių mano mažų dovanų buvo be jokio daiktelio ar kito vertingo prizo, tai... buvai rimtai jomis nusivylusi, bet per likusį akcijos laiką ketinu pirkti tik mažas dovanas ir dar ką gražaus drabužinei būtinai gauti :))

      Panaikinti
    5. Mano klubo merginos taip pat buvo labai nusivylusios mažomis dovanomis... Aš iš pradžių galvojau pirkti porą mažų dovanų, bet dabar džiaugiuosi, kad to nepadariau :D

      Panaikinti
  11. pirkt dovanas galima iki 06.02, tai čia reiškia iki 14:00 h ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtų protingiau tokių dalykų klausti administracijos per atsiliepimų skiltį ar forume, bet manau, kad taip - tai reiškia kad iki 14 val.

      Panaikinti
    2. ačiū už atsakymą į tokį vėlyvų klausimą :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.