2016 m. liepos 12 d., antradienis

Žaidimas "Superherojės"

Įrašą rengė Liamba (iliustracijos) ir Mirseta (tekstas).

Labas vakarėlis!

Šiame įraše pasistengsime Jus artimiau supažindinti su vakar kolekciją
pakeitusiu "Superherojų" žaidimu. :)

Iš tiesų toks žaidimo tipas dėkingas tuo, kad pradžioje esančias aprangas galima gauti visiškai nemokamai (neišleidžiant safyrų). Tačiau paskaičiavus gaunasi tokios išvados: per parą nemokamai galime pajudėti 8 langeliais į priekį, žaidimui duota 11 dienų. Reziume turim apie 90 nemokamų ėjimų (prisideda dar šeši - laimėjus prieš Superheroję leidžia vėl nemokamai/be 3h laukimo pajudėti į priekį), kurie begėdiškai pareikalaus bent dešimt bemiegių naktų. Kad ir koks didelis beatrodytų šis skaičius, visas kelias yra sudarytas iš 148 langelių, tad safyrų atsargos visgi labai reikalingos Marvel komiksų fanėm, kurios sau neatleis neturėdamos kurios nors aprangos. ^^

Ir dar vienas labai malonus bei mums naudingas niuansas yra tas, kad ankstesniuose Superherojų žaidimuose niekuomet nebuvome apdovanojamos šukuosenomis. Šįkart kūrėjai tikrai nudžiugino kiekviename sustojime prie aprangos pridėdami ir visai naujai atrodančias kasas. :)


O dabar kviečiame apžiūrėti šias kietas moteras - ne tik jų aprangas, kurias jau vakar visos galėjome išnagrinėti, bet jų prototipus, kilmę ir filmografiją. :)

 
Taigi kelyje mus pirmoji pasitinka Black Widow (Juodoji Našlė), kurios pilnas vardas yra Natasha Romanova.

Ši pavojingai patraukli moteris yra ne kas kitas, o vienas iš ryškesnių Marvel komiksų veikėjų.

Personažas daugelį kartų buvo perkeltas iš popieriaus į filmą - vienas populiaresnių yra 2012 metų "Avengers"/"Keršytojai".

Observuojant aprangą, galiu pagirti kojų aksesuarus ir šukuoseną, kuri stebina savo masyviomis garbanomis ir kuria visos MA pasaulietės galės puoštis, neišleidusios
nė vieno mėlynojo akmens. ^^







Antrasis sustojimas kiek trikdo gaunama Superherojės apranga - visai kaip ir praėjusiame tokio tipo žaidime buvo mažų mažiausia netikėta išvysti patį Darth Vader iš "Star Wars". :)

Nors visa apranga be galo vyriška, Liamba išsiaškino, jog čia - Lady Deadpool. Ji, priešingai nei pats Deadpool'as, nebuvo iš komiksų perkelta į, manau, visoms gerai žinomą filmą. :)

Man, asmeniškai, šiame ansamblyje liežuvis apsiverstų pagirti tik per petį permestą dirželį, su kuriuo būtų galima paprastame derinyje sužaisti ale kuprinės imitaciją. Tačiau tačiau... Jis sujungtas su vienu, iš už nugaros styrančiu pagaliu. Ties čia ir baigiasi mano viltys, kur nors šiuos drabužius panaudoti.. :D

Beje, išsikišusi, samurajų primenanti kasa yra ne šukuosena, o sruoga. Tikrai, visas šis derinys kažkoks nesusipratimas, nors Liambos pagaminta poza ir fono efektas bent kiek vizualiai padailina šį freak show tipo kostiumą.. ^^



Trečiame susidūrime mūsų laukia Scarlet Witch (Raudonoji Ragana), kurios tikrasis vardas - Wanda Maximoff. Jos personažas, kaip ir Juodosios Našlės, sukurtas tų pačių Marvel komiksų.

Remiantis jais, su šia heroje 2015-ais metais išleistas filmas "Avengers: Age of Ultron"/"Keršytojai 2".

Pats derinys labai kontrastingas prieš tai buvusiajam - žemiškas, kasdieniškas ir nereikalaujantis lėlę paversti į magišką ar karžygišką sutvėrimą. :)

Paprasti juodi leggins'ai, ramių tonų puspaltis ir tankios, romantiškos garbanos jau dabar pavergė savo galimu universaliu panaudojimu. :)






Ketvirtoji apranga vienintelė nuteikianti tokiai nuprotėjusiai, pamišusiai ir šelmiškai nuotaikai. ^^

Šioji nutrūktgalvė - Harley Quinn iš rugpjūtį pasirodančio filmo "Suicide Squad", paremto DC komiksais.

Ką gi apranga vėlgi trikdanti, bet šįkart ne nepanaudojamais drabužiais, o savo spalvų gama. Ryškūs, provokuojantys bei maištingi sprendimai labai išsiskiria iš bendros labirinto nuotaikos.

Iš tiesų, spalviniu atžvilgiu, šias kasas bus kiek sunkiau prie bet kokios aprangos priderinti. Tačiau kita vertus toks šukuosenos pasirinkimas pridės nors kiek žaismo mūsų liaudies profiliuose. :)

Ir dar viena įdomybė - kūrėjai, piešdami šortus, pridėjo ir pėdkelnes, su kuriomis kartu gauname ir įvairiausių tatuiruočių ant kojų. :) Aš, asmeniškai, labiau džiaugčiausi, jei tas rašliavas būtų padarę kaip atskirą tatuiruotės pasirinkimą, nes atrodytų išties smagiai!





Penktasis personažas yra vardu Katana, iš to paties "Suicide Squad" filmo. :)

Derinys yra tikras kovos menų įsikūnijimas, kurio drabužiai, bendrai paėmus, nebūtų itin populiarūs panaudojimo srity.

Tačiau pavienės detalės, kaip balta palaidinė ar juodos pirštinės tikrai atrodo žavingai. Norisi pagirti ir švarką, kuris, nors ir dvelkia rytietiška dvasia, turi savy kažką modernaus bei šiuolaikiško, kas mane ir apžavėjo. :)

Antras, nemaža simpatijų pelnęs dalykas yra ne kas kita, o šukuosena. Vien dėl jos padriko, nerūpestingo kritimo verta slinkti šios aprangos link. ^^




Priešpaskutinis sustojimas dovanoja progą susitikti net su pačia Storma (Audra)! Manau, nė nereikia paminėti šio personažo kilmės. :) Taaip, juk tai X-Men'ų legendinė veikėja!

Apranga iš 2016 metų filmo "X-Men: Apocalypse".

Šio derinio įdomiausia detalė turbūt yra užnugary besiplaikstantis šydas, kuris kažkodėl kūrėjų paskirtas į šalikų sekciją.. Na nesvarbu. Tiesiog jį pamačius iškart vystosi vizijos, kiek daug įmantrybių su juo bus galima sukurti. ^^
Šukuosena taipogi nebloga - išskustas šonas žaidime retas svečias. :)
Taip pat, nugalėjus Stormą, būsite apdovanotos ne tik apranga bei rebel tipo šukuosena - grožio salone turėsite galimybę pakeisti savo lėlei žvilgsnį į šalčiu alsuojančias, baltas akis.

Išvystytas puikus balansas šioje srityje - daugelis mūsų jau turi Helovino proga įkeltas juodąsias akis, o štai dabar žaidime atsilankė ir baltosios. Visas In ir Jang komplektas. ^^



Paskutinėj stotelėj lūkuriuoja pati Psylocke, vardu Elizabeth "Betsy" Braddock. Ji taipogi sukurta Marvel komiksų. :)

Nežinau, apranga nestebina ir nešokiruoja, ką paskutinioji herojė turėtų iššaukti..

Šukuosena eilinė, šie mėlyno bodžio elementai taip pat nuobodoki, batai išvis labiau primena gyvuliuko kanopas..

Žodžiu, vienintelis praversiantis dalykas yra nebent vyšninis diržas-raištis. :) Na ir šis kardas su kažkokia magiška substancija, tikiu, jog nudžiugins fantasy stiliaus mėgėjas. ^^

(Visus negatyvius epitetus rašiau, dar nematydama Liambos perkurto varianto. Belieka pripažinti, jog poza, fonas ir pridėtos violetinės sruogos herojiškai gelbsti visą reikalą!)

Apranga, kaip ir Stormos, iš 2016 metų filmo "X-Men: Apocalypse".



Herojų septynetas realybėje:

Galios buteliukų kainos:
Kovojant su Black Widow:
Kovojant su Lady Deadpool:
Kovojant su Scarlet Witch:
Kovojant su Harley Quinn:
Kovojant su Katana:
Kovojant su Storma:
Kovojant su Psylocke:

Tariam ačiū panelei AKVILYTĖS už patikslinimą su šiais galios buteliukais. :)
Tai pat dėkojam .AUSTEI. už paskutinių lentelių kainas!

Nenukovus Superherojės, reikia laukti 10h iki kito nemokamo bandymo
arba sumokėti 10 safyrų ir bandyt laimę antrąkart.

Tad tiek šiuo kartu! Tikiuosi įrašas buvo informatyviai įdomus.

O Marvel mėgėjom linkiu neišsekti per bemieges naktis.. ^^

P.S. jeigu kur suklysta filmų/komiksų/jų veikėjų sferoj - persiprašau, bet nesu tokių dalykų mėgėja ir čia remtasi informacija, rasta Google. :) Bet visgi, jei užmatysite kokių kliurkų, lauksim patikslinimų!

13 komentarų:

  1. Šaunuolės, merginos, paruošėt itin profesionalų, išsamų ir įdomų įrašą - labai didžiuojuosi :) Kuo geriausi linkėjimai judviem ir Vyshniai ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkoju visų trijų vardu!! ^^ linkėjimai ir tau. :)

      Panaikinti
  2. Labai fainas įrašas :) Šauniai pasidarbavot :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įrašas tikrai geras,daug informacijos,bet paskutinė veikėja jau labai nuvertinta :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkojam už komplimentus. :)
      o dėl paskutiniojo derinio - aš tiesiog jį vertinau ne objektyviai, o kaip grand finalo prizą, kuris turėtų nors kiek šokiruoti ir stebinti. man, asmeniškai, ši apranga išvis būtų verta tik kokios trečios pozicijos labirinte. :) na, bet gal čia tik mano tokia nuomonė.. ^^

      Panaikinti
  4. Ant Katanos kelnių yra prisiūta juosta, ant kurios kandži (kanji) rašmenimis, kaip ir realiajam kostiume, parašyti žodžiai, kurie išvertus reiškia "mano kardas lieja kraują" ^^ tiesa, žaidimo kostiume trūksta dar keleto simbolių, kad sakinys būtų taisyklingas, bet esu tikra, kad kūrėjai-piešėjai atliko darbą geriausiai kaip galėjo, atsižvelgiant į faktą, kad tikslesnių šitos kostiumo dalies nuotraukų, plačiai prieinamų visam internetui, dar nėra ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Norėjau pagirti už labai gražiai parašytą įrašą, o gavosi komentaras "įdomūs faktai" ^^" :D

      Panaikinti
    2. ačiū už netradicinį komentarą ir jame pateiktą informaciją! ^^ taip pat ir už komplimentą. :)

      Panaikinti
  5. yes!baltos akys!! aaaaleliuja! :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. O jeigu kovoji su superheroje ir pralaimi, galima grįžti ir bandyti dar kartą? Ir jeigu galima, tai ar reikia iš naujo visus eleksyrus pirkti, ar tie, kuriuos pirkai pirmąjį kartą, išlieka ir tau tereikia nusipirkti tuos, kuriems smaragdų pagailėjai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galima, Mirseta čia jau buvo rašius: "Nenukovus Superherojės, reikia laukti 10h iki kito nemokamo bandymo
      arba sumokėti 10 safyrų ir bandyt laimę antrąkart."

      Dėl likusios klausimo dalies nieko nežinau :)

      Panaikinti
    2. Nusipirkti eleksyrai išlieka :) Išbandyta.

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.